Jurassicin promopistellä nautitaan popcornia. Tuu syömään!

jurassic2016_popcorn

Jurassic Rockin väki rantautuu tuttuun tapaan ympäri kesätapahtumia. Juhlavuoden kunniaksi promopisteillä voi herkutella popcorneilla! Punaisen retrokoneen Jurassicille toimitti Expondo, ravintolakoneiden ja teollisuuslaitteiden verkkokauppa. Tuu maistelee pikkusuolaista!

Jurassic Rock & Popcornia by Expondo tavattavissa turuilla ja toreilla seuraavasti:

6.7 Hulivili karnevaalit Mikkelin Torilla
8.7 Käsityömarkkinat Kenkäverossa
9.7 Sulkavan soudut
14.7 Meidän Urski 100v Urskissa
14.7 St. Michel Summerfest
16.7 Ilosaari, Joensuu
29.7 Kesäkatu Mikkeli
30.7 Kuopio Rock

(muutokset mahdollisia)

Päiväkohtainen ohjelma, leirintäliput ja talkoohaku ovat julki!

Kenkäveronniemellä elokuussa järjestettävän Jurassic Rock Festivalin oma lippukauppa on nyt auki. Jurassic Kauppa palvelee festivaalin nettisivuilla, ja sieltä on mahdollista ostaa niin festivaalilippuja kuin nyt myyntiin tulevia Leirintälippuja, tonttipantteja ja autopaketteja. Festivaalin leirintäalueelle mahtuu vain 50 autoa, joten asiakkaita kehotetaan olemaan nopeita sen suhteen.

Leirintäalueen ohjelmistoa tullaan julkistamaan lähempänä tapahtumaa. Nyt julkisia ovat kuitenkin jo perinteiset vaahtobileet sekä upea Mikkelin Tyttöteatteri, joka esittää leirintäalueella katkelmia PMMP-aiheisesta musikaalistaan nimeltä ”Keinu”.

”PMMP:n viimeisiä festivaalivetoja nähtiin Jurassic Rockissa 2012. Tänä vuonna Paula ja Mira palaavat molemmat omilla keikoillaan meille, joten halusimme tällä musikaalivalinnalla kunnioittaa mimmien uraa ja toivottaa uutta onnea omille poluille”, todetaan festivaalitoimistosta.

Leirintäalueen ja 10-vuotissyntymäpäivien lisäksi majoitus on yksi Jurassic Rockin tämän vuoden teemoista. Festivaali on tilannut Mikkelin ammattikorkeakoululta opinnäytetyön, jossa kartoitetaan majoitusmahdollisuuksia festivaalin ympärillä. Opinnäytetyössä selvitettiin jo asiakas- ja ammattilaiskyselyjen pohjalta yhteistyökumppaneita, joilla olisi tarjota majoituspalveluita festivaaliväelle Mikkelin seudulla. Mukaan lähteneet yhteistyökumppanit ja vaihtoehdot löytyvät Jurassic Rockin nettisivuilta.

Festivaalin nettisivuille on lisätty myös päiväkohtainen ohjelmisto. Lisäksi sivuilla on startattu myös Jurassic Rockin perinteinen talkoohaku. Festivaalilla työskentelee satoja vapaaehtoisia vuosittain niin asiakaspalvelu-, järjestyksenvalvonta- kuin siivoustehtävissä. Talkootöiden alaikäraja on 15 vuotta. Talkoohaku löytyy festivaalin nettisivuilta.

www.jurassicrock.fi
www.facebook.com/JurassicRockFestival

#jurassicrock
@jurassicrock

 

ESIINTYJÄT

Jurassic Rock perjantai: The Sounds (Swe), Royal Republic (SWE), Hevisaurus, Vesala, Turmion Kätilöt, Apulanta, Lost Society, Klamydia, Pure Poetry.
Jurassic Rock lauantai: Mustasch (SWE), Cheek,  JVG, Relentless, Diablo, Mira Luoti, Eläkeläiset, Stam1na, Teflon Brothers, Asa & Band, Mikkeli Rock ’n Roll All Stars (Mikko Herranen, Ali Elkharam, Tommi Ripatti & Tommi Liukkonen), Stand Up Jurassic: Ilari Johansson, Zaani & Jari Sinkkonen (Kotiteollisuus)
Jurassic Piknik sunnuntai: Kake Randelin, Virve Rosti, Freeman & Menneisyyden Vangit, Jean S ft. Eini & Meiju Suvas

 

LIPUT

Tiketti, Lippupiste & Jurassic Kauppa
3 PÄIVÄÄ alkaen 85 euroa
2 PÄIVÄÄ alkaen 75 euroa.
PERJANTAI alkaen 49 euroa
LAUANTAI alkaen 49 euroa
SUNNUNTAI alkaen 29 euroa

 

3 PÄIVÄÄ VIP alkaen 185 euroa
2 PÄIVÄÄ VIP alkaen 150 euroa
PERJANTAI VIP alkaen 95 euroa
LAUANTAI VIP alkaen 95 euroa
SUNNUNTAI VIP alkaen 69 euroa

 

LEIRINTÄLIPUT
Jurassic Kauppa
Leirintälippu 30 euroa
Leirintälippu + Tonttipantti 50 euroa
Leirintälippu + Autolippu + Tonttipantti 110 euroa