Päiväkohtainen ohjelma, leirintäliput ja talkoohaku ovat julki!

Kenkäveronniemellä elokuussa järjestettävän Jurassic Rock Festivalin oma lippukauppa on nyt auki. Jurassic Kauppa palvelee festivaalin nettisivuilla, ja sieltä on mahdollista ostaa niin festivaalilippuja kuin nyt myyntiin tulevia Leirintälippuja, tonttipantteja ja autopaketteja. Festivaalin leirintäalueelle mahtuu vain 50 autoa, joten asiakkaita kehotetaan olemaan nopeita sen suhteen.

Leirintäalueen ohjelmistoa tullaan julkistamaan lähempänä tapahtumaa. Nyt julkisia ovat kuitenkin jo perinteiset vaahtobileet sekä upea Mikkelin Tyttöteatteri, joka esittää leirintäalueella katkelmia PMMP-aiheisesta musikaalistaan nimeltä ”Keinu”.

”PMMP:n viimeisiä festivaalivetoja nähtiin Jurassic Rockissa 2012. Tänä vuonna Paula ja Mira palaavat molemmat omilla keikoillaan meille, joten halusimme tällä musikaalivalinnalla kunnioittaa mimmien uraa ja toivottaa uutta onnea omille poluille”, todetaan festivaalitoimistosta.

Leirintäalueen ja 10-vuotissyntymäpäivien lisäksi majoitus on yksi Jurassic Rockin tämän vuoden teemoista. Festivaali on tilannut Mikkelin ammattikorkeakoululta opinnäytetyön, jossa kartoitetaan majoitusmahdollisuuksia festivaalin ympärillä. Opinnäytetyössä selvitettiin jo asiakas- ja ammattilaiskyselyjen pohjalta yhteistyökumppaneita, joilla olisi tarjota majoituspalveluita festivaaliväelle Mikkelin seudulla. Mukaan lähteneet yhteistyökumppanit ja vaihtoehdot löytyvät Jurassic Rockin nettisivuilta.

Festivaalin nettisivuille on lisätty myös päiväkohtainen ohjelmisto. Lisäksi sivuilla on startattu myös Jurassic Rockin perinteinen talkoohaku. Festivaalilla työskentelee satoja vapaaehtoisia vuosittain niin asiakaspalvelu-, järjestyksenvalvonta- kuin siivoustehtävissä. Talkootöiden alaikäraja on 15 vuotta. Talkoohaku löytyy festivaalin nettisivuilta.

www.jurassicrock.fi
www.facebook.com/JurassicRockFestival

#jurassicrock
@jurassicrock

 

ESIINTYJÄT

Jurassic Rock perjantai: The Sounds (Swe), Royal Republic (SWE), Hevisaurus, Vesala, Turmion Kätilöt, Apulanta, Lost Society, Klamydia, Pure Poetry.
Jurassic Rock lauantai: Mustasch (SWE), Cheek,  JVG, Relentless, Diablo, Mira Luoti, Eläkeläiset, Stam1na, Teflon Brothers, Asa & Band, Mikkeli Rock ’n Roll All Stars (Mikko Herranen, Ali Elkharam, Tommi Ripatti & Tommi Liukkonen), Stand Up Jurassic: Ilari Johansson, Zaani & Jari Sinkkonen (Kotiteollisuus)
Jurassic Piknik sunnuntai: Kake Randelin, Virve Rosti, Freeman & Menneisyyden Vangit, Jean S ft. Eini & Meiju Suvas

 

LIPUT

Tiketti, Lippupiste & Jurassic Kauppa
3 PÄIVÄÄ alkaen 85 euroa
2 PÄIVÄÄ alkaen 75 euroa.
PERJANTAI alkaen 49 euroa
LAUANTAI alkaen 49 euroa
SUNNUNTAI alkaen 29 euroa

 

3 PÄIVÄÄ VIP alkaen 185 euroa
2 PÄIVÄÄ VIP alkaen 150 euroa
PERJANTAI VIP alkaen 95 euroa
LAUANTAI VIP alkaen 95 euroa
SUNNUNTAI VIP alkaen 69 euroa

 

LEIRINTÄLIPUT
Jurassic Kauppa
Leirintälippu 30 euroa
Leirintälippu + Tonttipantti 50 euroa
Leirintälippu + Autolippu + Tonttipantti 110 euroa

JURASSIC ROCK 10 VUOTTA: KOKO OHJELMA ON TÄSSÄ

Jurassic Rockin 10-vuotisjuhlien koko ohjelma on nyt julkaistu. Sen myötä festivaalila tullaan näkemään sekä tuttuja artisteja koko Jurassic-historian ajalta että uusia, mielenkiintoisia tuttavuuksia. Festivaalilla nähdään kova ruotsalaiskolmikko: The Sounds (SWE), hardrock-messias Mustasch (SWE) sekä kovassa nosteessa oleva garagerockyhtye Royal Republic (SWE). The Sounds palaa Jurassic Rockin päätähdeksi kuuden vuoden tauon jälkeen. Viimeksi yhtye kipusi Jurassic lavalle Visulahdessa villiten yleisön aivan totaaliseen tanssihurmokseen, ja on siitä lähtien ollut festivaalin toivotuimpia vieraita. Mustasch ja Royal Republic saapuvat festivaalille ensimmäistä kertaa.

Kotimaan kärkinimiä Jurassic Rockissa nähdään roppakaupalla. Syntymäpäiväjuhliin palaavat mm. vuosina 2010, 2011 ja 2013 nähty Cheek, jopa neljä kertaa festarilla viihtyneet Apulanta ja  Eläkeläiset sekä kertaalleen jo Kenkäverossakin nähty Turmion Kätilöt. Festivaalin paluumuuttajia ovat tavallaan myös PMMP:stä tutut Vesala ja Mira Luoti, jotka molemmat esiintyvät Jurassic Rockissa ensimmäistä kertaa sooloartisteina. Harvinaista herkkua yleisölle tarjoilee Asa & Band, joka soittaa juhlan kunniaksi erikoiskeikan. Esiintyminen on läpileikkaus koko Asan urasta aina Punainen Tiili –albumista uusimpaan Love –levyyn. Myös JVG on ilmoittanut salaperäisesti tekevänsä Jurassic Rockissa ”jotain spektaakkelimaista”.

Festivaaliohjelmiston erikoisuuksia ovat Stand Up Jurassic sekä Hevisaurus. Stand Up Jurassicissa nähdään erikoislaatuinen yhteiskeikka, kun lavalla nähdään Ilari Johansson, Zaani sekä aiemmin Jurassicissa Kotiteollisuus –orkesterinsa kanssa esiintynyt rumpali Jari Sinkkonen. Hevisaurus on puolestaan itseoikeutettu vieras festivaalilla, jonka juuret ovat vahvasti Dinosaurockin saappaissa.

”Jurassic Rockia on järjestetty nyt 10 vuotta, ja pyörittelimme ajatusta siitä, miten festarirakkaus kuuluu aina kesän rockjuhliin. Rakkaudesta syntyy mahdollisesti jälkikasvua, joten Hevisaurus on omistettu etenkin heille – pariutuneille ja omia dinosauruksiaan saaneille. Sekä tietysti kaikille yhtyeen aikuisemmille ystäville. Ja tottakai Jurassicissa nyt Juranoid pitää kuulla!”, veistellään festivaalin toimistolta.

Sunnuntaina vietettävä Jurassic Piknik vietetään tuttuun tapaan leppoisassa kesäpäivän meiningissä. Piknikin tähtikattaus on erikoislaatuinen, sillä sen pääesiintyjänä nähdään Suomen ykkösbailubändi Jean S solisteinaan Meiju Suvas & Eini. Tämän historiallisen yhteiskeikan lisäksi Piknikissä tullaan näkemään Etelä-Savon oma musiikkimies Kake Randelin sekä komean paluun kokoonpanollaan tehneet Virve Rosti, Freeman & Menneisyyden Vangit.

Tapahtuman kaikki lipputyypit ovat nyt myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä. Festivaalin leirintäalue, alueohjelma sekä leirintäliput julkaistaan toukokuussa.

www.jurassicrock.fi
www.facebook.com/JurassicRockFestival
#jurassicrock
@jurassicrock

ESIINTYJÄT

Jurassic Rock: The Sounds (SWE), Mustach (SWE), Cheek, Royal Republic (SWE), Stam1na, Eläkeläiset, Apulanta, Hevisaurus, Vesala, Mira Luoti, Asa & Band, Klamydia, Teflon Brothers, JVG, Turmion Kätilöt, Lost Society, Diablo, Relentless, Stand Up Jurassic: Ilari Johansson, Zaani & Jari Sinkkonen (Kotiteollisuus), Pure Poetry, Mikkeli Rock ’n Roll All Stars (Mikko Herranen, Ali Elkharam, Tommi Ripatti & Tommi Liukkonen)

Jurassic Piknik: Jean S ft. Eini & Meiju Suvas, Kake Randelin, Virve Rosti, Freeman & Menneisyyden Vangit,

LIPUT

Tiketti ja Lippupiste

3 PÄIVÄÄ alkaen 85 euroa
2 PÄIVÄÄ alkaen 75 euroa.
PERJANTAI alkaen 49 euroa
LAUANTAI alkaen 49 euroa
SUNNUNTAI alkaen 29 euroa

3 PÄIVÄÄ VIP alkaen 185 euroa
2 PÄIVÄÄ VIP alkaen 150 euroa
PERJANTAI VIP alkaen 95 euroa
LAUANTAI VIP alkaen 95 euroa
SUNNUNTAI VIP alkaen 69 euroa