Festivaali-info

Tälle sivulle päivitämme aina tärkeimmät ohjeet festarointia varten. Pysy kartalla!

ALUE

Festivaalialue sijaitsee Mikkelissä, Kenkäveronniemessä. Tarkempi osoite on Pursialankatu 6, 50100 Mikkeli. Kenkäverosta on Keskustaan matkaa 1,2 km, Asemalle 1,3 km ja Satamaan 1 km.

Festivaalialue on avoinna:

Alueelta löytyy ensiapu, anniskelualueita, VIP-alue, vessoja, ruokakojuja sekä Kenkäveron kaikki palvelut: Pappilaravintola, Rantaravintola ja Kauppa.

 

IKÄRAJAT

Festivaalin ikäraja on 14 vuotta. Alle 14-vuotiaat pääsevät alueelle huoltajan kanssa. Huoltajan tulee olla todistettavasti perheenjäsen ja vähintään 22-vuotias. Homma menee niin, että alle 10 vuotiaat pääsevät äidin tai isän mukana ilmaiseksi, ja 10-14-vuotiaat lipun kanssa. Muksujen ikä on todistettava festivaaliportilla.

 

NARIKKA

Festivaalialueen porteilla palvelee narikka. Jätäthän kaikki alueelle kuulumattomat asiat sinne.

 

ESTEETTÖMYYS

Avustaja pääsee festivaalille samalla lipulla avustettavan henkilön kanssa. Jurassic Rock suosittelee ottamaan avustajan mukaan, mikäli sellaiselle on oikeasti tarve. Alueelle on asvalttitie, mutta itse festivaalialue on kovan pellon päällä, joka saattaa aiheuttaa hieman haasteita kulkemiseen.

Festivaalialueella on pyörätuolikoroke, jolta näkee lavalle. Alueen polveileva maasto mahdollistaa lavalle näkemisen pyörätuolista käsin myös muualta festarialueelta.

 

LIPPUINFO

Lippuja koskevaan informaatioon voit tutustua Lipunmyyntisivullamme. Muistin virkistykseksi: nyt on myynnissä vain rajallinen erä erikoishintaisia joululippuja. Niiden myynti päättyy 31.12.2016. 2 Päivää 69 euroa, 2 Päivää VIP 145 euroa.

 

MAJOITUS

Festivaalialueen välittömässä läheisyydessä on Jurassic Rockin oma leirintäalue. Leirintä on tarkoitettu vain Jurassic Rockin asiakkaille eli sinne päästäkseen tulee olla joko pääsylippu tai ranneke. Lisätietoja leirintäalueesta julkaisemme myöhemmin.

 

MEDIA JA AKKREDITOINTI

Medialle ja musiikkialan ammattilaisille suunnattu akkreditointi tapahtumaan avataan myöhemmin.

 

PANKKIAUTOMAATTI & MAKSAMINEN

Festivaalialueella ei ole pankkiautomaatteja tai rahannostomahdollisuutta. Lähimmät automaatit löytyvät Mikkelin keskustasta. Käteisellä selviät nopeiten, mutta korttikin käy.

 

LÖYTÖTAVARAT

Löytötavaroita säilytämme viikon ajan festivaalin jälkeen, niitä voi tiedustella tuntomerkein osoitteesta info@jurassicrock.fi. Sen jälkeen ne toimitetaan poliisilaitokselle, josta ne ovat noudettavissa tuntomerkkejä vastaan.

 

PYSÄKÖINTI & TAKSIT

Festivaalialueella ei ole pysäköintipaikkoja. Alueelle tai sen välittömään läheisyyteen EI PÄÄSE omalla autolla, joten kaara kannattaa jättää keskustaan tai kotiin. Suositeltuja saapumistapoja ovat joko jalkaisin tai pyöräillen. Alueelta löytyy myös taksitolppa, jolla pääsee sutjakasti pirssillä keskustaan ja takaisin.

 

TALKOOTYÖT JURASSIC ROCKISSA

Jurassicissa työskentelee vuosittain satoja talkoolaisia. Julkaisemme talkoohaun kevään korville.

 

KUVAAMINEN

Kännyköillä kuvaaminen on sallittua. Järjestelmäkameroilla kuvaaminen on kielletty. Muistakaa käyttää Festivaalin virallisia hästägejä:  #jurassicrock #jurassicpiknik #jurassicfiilis sosiaalisen median puolella.

 

TURVALLISUUS JA KIELLETYT ESINEET

Alueelle on kiellettyä tuoda alkoholia. Tyhjien alkoholipullojen käyttäminen vesipulloina on myös kiellettyä toimintaa!

Kiellettyjä ovat myös:

  • Yli 0,5 litraiset juomapullot
  • Lasipullot, purkit
  • Ampuma- ja teräaseet
  • Räjähteet ja ilotulitteet
  • Laserosoittimet
  • Retkeilytuolit
  • Selfiekepit
  • Omat radiopuhelimet
  • JV-liiviä muistuttavat vaatekappaleet