Osta lippuja!

Kuva: Sami Perälä

Kuva: Sami Perälä

Liput myynnissä Lippupisteessä, Tiketissä ja Jurassic Rockin virallisessa lippukaupassa.

lippu_lippupiste   lippu_tiketti   

 

LIPPUTYYPIT


2 PÄIVÄÄ PE-LA 79 euroa

Sisältää sisäänpääsyn festivaalialueelle perjantaina ja lauantaina. Lippu vaihdetaan portilla rannekkeeseen.

PERJANTAI 54 euroa

Sisältää sisäänpääsyn festivaalialueelle perjantaina. Lippu vaihdetaan portilla rannekkeeseen.

LAUANTAI 54 euroa

Sisältää sisäänpääsyn festivaalialueelle lauantaina. Lippu vaihdetaan portilla rannekkeeseen.

VIP 2 PÄIVÄÄ (PE-LA) 165 euroa

Sisältää sisäänpääsyn festivaalialueelle ja VIP-alueelle perjantaina ja lauantaina. VIP-lippu vaihdetaan portilla kaulanauhalliseen passiin. Passin etuihin kuuluu buffetruokailu Kenkäveron Pappilaravintolassa molempina festivaalipäivinä. VIP-alueella asiakasta palvelevat omat ravintolatiskit ja käytössä ovat myös VIP-asiakkaiden omat wc-tilat.

VIP PERJANTAI TAI VIP LAUANTAI 99 euroa

Sisältää sisäänpääsyn festivaalialueelle ja VIP-alueelle perjantaina. VIP-lippu vaihdetaan portilla kaulanauhalliseen passiin. Passin etuihin kuuluu buffetruokailu Kenkäveron Pappilaravintolassa perjantaina. VIP-alueella asiakasta palvelevat omat ravintolatiskit ja käytössä ovat myös VIP-asiakkaiden omat wc-tilat.

MUUTA LIPPUIHIN LIITTYVÄÄ INFOA:

  • Festivaalin suositusikäraja on 14 vuotta. Sitä nuorempien toivomme saapuvan paikalle vain huoltajan kanssa. Alle 10-vuotiaat pääsevät festivaalirannekkeellisen huoltajan kanssa tutustumaan tapahtumaan maksutta.
  • Avustaja pääsee avustettavan kanssa tapahtumaan samalla lipulla. HUOM! Mikäli olet ostamassa VIP-lippua ja tarvitset avustajaa, ota yhteyttä osoitteeseen info@jurassicrock.fi ennen ostopäätöstä.
  • Kulttuurisetelit käyvät Tiketin myyntipisteissä. Katso lisätietoa kulttuuriseteleistä osoitteesta https://www.tiketti.fi/info/kulttuurisetelit
  • Mikäli haluat ostaa kerralla suuremman määrän lippuja työporukallesi, yrityksesi asiakkaille tai muulle vastaavalle organisaatiolle, ota yhteyttä osoitteeseen liput@jurassicrock.fi.
  • Lipun hinnat sisältävät lippukauppojen palvelumaksut.