Kiitos Jurassic Rock 2017!

Kävijämääräänsä kasvattanut Jurassic Rock juhlittiin iloisissa tunnelmissa – Legendaarinen mutapitti teki paluun 10 vuoden jälkeen!

Mikkelissä tänä viikonloppuna vietetty Jurassic Rock keräsi paikalle 14 000 kävijää, ja koko viikonloppu juhlittiin ilman suuria järjestyshäiriöitä – siitäkin huolimatta, että tapahtuma-alueen yleisömääärä kasvoi verrattuna viime vuoteen. Tänä vuonna erityisesti festivaalialuen palveluiden ja sujuvuuden parantamiseen keskittynyt Jurassic Rock -organisaatio oli tyytyväinen alueen uusiin ratkaisuihin käytännössä:
”Dinolavan sijoitus alueen toiseen päähän keräsi kehuja, ja tapahtuma-alueella nautittiin hyvän musiikin lisäksi myös hyvästä ruuasta kun tarjolla oli muun muassa pizzaa, täytettyjä patonkeja, artesaaniburgereita ja jopa nyhtökauraa”, tuottaja Anniina Havukainen kertoo.

Tapahtumaa ja erityisesti tunnelmaa kiittelivät niin muusikot, asiakkaat kuin talkoolaisetkin.
”Tunnelma oli korkealla koko festivaalin ajan”, Kaarle Viikate totesi.
Myös Bad Religionin solisti Greg Graffin erikseen kiitteli tapahtumaa, sen asiakkaita ja kehui aluetta:
”Thank you for being here, this is a beautiful, beautiful festival.”
Jurassic Rockin ainutlaatuisen tunnelman oleellinen osa on aina ollut leirintäalueen ohjeisohjelma, ja tänäkin vuonna Bailuteltassa ryskittiin menemään aamuyöhön saakka, alueella joogattiin ja bingottiin – unohtamatta Juralympialaisia, joissa festivaalikansa otti mittaa mitä erilaisimmissa lajeissa.Itse festivaalialueella nähtiin tänä vuonna muun muassa kesän viimeisen keikkansa vetänyt ja hurjan yleisön kerännyt Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus, Jurassic Rockin suurimmasta yhteislaulutilaisuudesta vastannut Kaija Koo, huikean pyroshown Mikkeliin tuonut Haloo Helsinki! sekä tietenkin lauantain päättänyt Bad Religion, joka sai aikaan legendaarisen mutapitin juhlakansan laittaessa jalalla koreasti.
”Edellinen vastaava mutapitti on nähty Jurassic Rockissa tasan kymmenen vuotta sitten, kun Kurassic Rock -lisänimen saanut festivaali vietettiin Visulahdessa”, Havukainen lisää nauraen tyytyväisenä koko viikonlopun kokonaisuutena.

Tämän vuoden Jurassic Rock päättyi sunnuntaina kuultuun Jurassic Piknik -konserttiin, jonka tähtinä loistivat Mikko Kuustonen sekä Juha Tapio.Ensi vuoden Jurassic Rock järjestetään 10.–11.8.2018

Tervetuloa Jurassic Rockiin!

Festivaaliperjantai on onnistuneesti juhlittu ja nyt on edessä Jurassic Rockin pääpäivä lauantai. Pääsylippuja voi ostaa sekä festivaalin porteilta, että Tiketin verkosta ja myyntipisteistä sekä Lippupisteen myyntipisteistä.

Muistakaa pakata mukaan sadetakit sateen varalta ja rutkasti iloista festivaalimieltä, sateenvarjojen tuonti festivaalialueelle on kielletty.

 

Jurassic koittaa jo huomenna – muista hankkia liput ja vaihtaa ne rannekkeeksi!

11. Jurassic Rock festivaali startataan aivan tuota pikaa. Festivaalin ennakkolipunmyynti on käynyt kiivaana Jurassic Kaupassa, Tiketissä sekä Lippupisteessä, ja jatkuu festivaalin porteilla.

Tarkemmat lipunmyyntiaikataulut alla:

JURASSIC KAUPPA
Jurassic Rockin oma verkkokauppa on nyt sulkeutunut. Samalla päättyy festivaalin autopaikkojen myynti ja leirintälippujen ennakkomyynti. Leirintälippuja myydään leirintäalueen portilla festivaaliaikana. HUOM! Mikäli olet ostanut ennakkoliput Jurassic Kaupasta, mutta et ole saanut vielä lippuja itsellesi, ota maksutiedot (esim. verkkopankkikuitti) ja viitenumero mukaan festivaalialueelle, selvitämme asian paikan päällä.

TIKETTI
Jurassic Rockin lipunmyynti Tiketissä jatkuu jokaisena tapahtumapäivänä niin verkossa kuin myyntipisteissä aina klo 23:59 saakka. 3 PÄIVÄN, 2 PÄIVÄN ja PERJANTAIN lippuja voi siis ostaa perjantaina klo 23:59 asti, LAUANTAIN lippuja lauantaina klo 23:59 asti ja SUNNUNTAIN lippuja sunnuntaina klo 17.00 asti.

LIPPUPISTE
Lippupisteen verkkomyynti 3 PÄIVÄ, 2 PÄIVÄN ja PERJANTAIN mobiililipuista päättyy tänään torstaina klo 23:59. LAUANTAIN Mobiililippujen myynti päättyy perjantaina klo 23:59. SUNNUNTAIN mobiililippujen myynti päättyy lauantaina klo 23:59.

Lippupisteen paperisia pääsylippuja on mahdollista ostaa Lippupisteen myyntipisteistä kaikkina tapahtumapäivinä koko päivän ajan.

OVIMYYNTI JA RANNEKKEENVAIHTO
Festivaalialueen porteilla myydään jokaisena tapahtumapäivänä kyseisen päivän sekä myös seuraavien päivien lippuja. Myynnissä on myös VIP-liput. Lipunmyynti avautuu perjantaina klo 15.30, lauantaina klo 12.30 ja sunnuntaina klo 12.00. Kaikki festivaaliliput vaihdetaan rannekkeiksi tapahtuma-aikoina. Rannekkeenvaihto on avoinna kuten lipunmyynti.

HINNASTO:
3 PV 95 euroa
2 PV 85 euroa
PE/LA 65 euroa
SU 32 euroa
VIP 3 PV 189 euroa
VIP 2 PV 165 euroa
VIP PE/VIP LA 99 euroa
VIP SU 75 euroa

ENNAKKORANNEKKEENVAIHTO
Rannekkeet on mahdollista vaihtaa myös ennakkoon tänään torstaina Mikkelin torilla. Torilla ollaan klo 16.00 – 20.00!

LEIRINTÄALUE
Jurassic Rockin leirintäalue avautuu perjantaina klo 13.00 ja se on auki sunnuntaihin klo 12.00 asti. Leirintäalueella majoittuminen maksaa 30 euroa/henkilö + telttapantti 20 euroa/teltta. Tonttipantti palautetaan sunnuntaina, mikäli paikka jolle teltta on pystytetty, on siisti ja tyhjä. Leirintäalueen lipunmyynti avautuu perjantaina klo 13.00.

Aluekartta julki – Dinolava saa uuden paikan!

Vuoden 2017 Jurassic Rockin aluekartta on nyt julkaistu. Samalla silmäyksellä on nähtävissä Dinolavan uusi sijainti, päälavalta katsottuna Kenkäveron ja Mikkelin kaupungin suunnassa. Muista tarkastaa etukäteen tärkeimmät spotit, kuten vesi- ja ensiapupisteet sekä bajamajojen sijainti. Jurassic Rockin nettisivuilta löytyy lisäksi hullunkurinen leirintäalueen ohjelma sekä kattava festivaali-info. Pian Kenkäverossa kajahtaa!

Rokkiin on aikaa enää reilu viikko: hanki lippusi viimeistään nyt!

Dinojahdissa jaossa lippupaketteja Jurassic Rockiin!

Jurassic Rockin Dinojahti -kilpailu alkaa huomenna 21.7. Ravintolalaiva Toivon edustalta klo 16:00. Amazing Race -henkisen kilpailun tarkoituksena on löytää Mikkeliin piilotetut dinot nopeimmin. Yhden tai kahden hengen muodostamat joukkueet saavat Toivolta rastipassit, joihin kirjataan joukkueen osallistujat ja rokkihenkinen nimi. Rastipassiin on merkattu vinkit paikoista, joihin dinot on piilotettu. Kun joukkue on löytänyt Dinon, rastilla päivystävä Jurassic-tiimiläinen merkkaa joukkueen passiin rastisuorituksen ja antaa tarvittaessa lisävihjeitä seuraavan rastin sijainnista.

Kun kaikki rastit on napattu, joukkueet suuntaavat takaisin maaliin Ravintolalaiva Toivolle. Nopein joukkue perillä voittaa Jurassic Rock -lippupaketin. Lisäksi kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan toinen lippupaketti Toivolla. Tule mukaan hauskaan koko perheen dinobongaukseen!

 

Leirinnän alueohjelman aikataulut, ruokamaailmat, VIP-menu… Jurassic Rock juhlitaan reilun kahden viikon kuluttua!

Jurassic Rock vuosimallia 2017 jyrähtää käyntiin reilun parin viikon kuluttua. Jo 11. kertaa juhlittava Mikkelin oma rockfestivaali avaa porttinsa festarikansalle perjantaina 4.8. klo 16:30. Ennen tätä yleisö ehtii kuitenkin ottaa varaslähdön rokkitouhuihin Jurassicin legendaarisella leirintäalueella, jonne ovet avautuvat muutamaa tuntia aikaisemmin klo 13:00. Festaribingon, Juralympialaisten, kohmeloisen krapuladiskon, vesisodan ja upean livemusiikin tähdittämän leirintäalueohjelman aikataulut on nyt julkistettu. Voit tarkastaa ne täältä!

Samalla löydät verkkosivuilta Jurassic Rockin herkullisen Street Food -ruokamaailman, jonka ruokakojujen kattava selonteko saa veden nousemaan välittömästi festarikulinaristin kielelle. Tarjolla on takuuvarmasti jokaiselle jotakin: katso vaikka!

VIP-asiakkaille räätälöity VIP-menu tarjoillaan jokaisena festivaalipäivänä Kenkäveron Pappilaravintolassa. Ensiluokkaisen menun ja ruokailuaikataulut voit vilkaista täältä. Pappilaravintolassa on tarjolla myös aamiaista lauantaina ja sunnuntaina klo 9 – 11, ja Pappilan pihapiirin Pihakeittiössä on saatavilla savolaista Street Foodia. Kenkäveron ruokapalvelut löytyvät täältä.

JURASSIC ROCKIN ESIINTYMISAIKATAULUT JULKI!

Järjestyksessään 11. kertaa juhlittavan Jurassic Rockin lavakohtaiset aikataulut on julkistettu. Festivaalialueen portit avautuvat perjantaina 4.8. klo 16:30 ohjelman jatkuessa aina Piknik-sunnuntaihin klo 18:00 saakka. Upean esiintyjäkavalkadin avaa tänä vuonna loistelias popkaunotar Vesala. Pääesiintyjänä Mikkelissä nähdään legendaarinen yhdysvaltalainen punk rock -yhtye Bad Religion.

Katso koko aikataulu täältä!

Rokki raikaa Kenkäverossa myös leirintäalueella. Leirinnän hykerryttävän alueohjelman voit tarkastaa täältä.

Liput Jurassic Rockiin myynnissä Jurassic Kaupassa, Tiketissä ja Lippupisteessä.

LAININ KYYDILLÄ JURASSIC-LAUANTAIHIN!


Etelä-Suomen alueelta ympäri Suomen liikennöivä Laini järjestää linja-autokuljetuksen Jurassic Rockiin lauantaina 5.8.2017. Reitti sisältää kuljetuksen välillä Helsinki-Mikkeli-Helsinki. Lainin tarjoaman matkan kohokohta on Jurassic Rockin pääesiintyjänä toimivan Bad Religionin festivaalikeikka.

Kuljetus lähtee Helsingistä Kiasman pysäkiltä, pysähtyy Järvenpään ABC:llä, Lahden Neste K-Karistolla sekä Heinolan ABC:llä. Paluukyyti lähtee Mikkelistä noin puoli tuntia Bad Religionin konsertin päättymisestä ja kulkee samaa reittiä.

Kuljetus maksetaan varausvaiheessa verkkomaksulla. Kuljetus toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 20 henkilöä 21 vuorokautta ennen matkapäivää.

Ennakkovaraukset ja lisätiedot hintoineen osoitteesta: https://www.laini.fi/matka/bad-religion-at-jurassic-rock-kuljetus-konserttiin/56003

Jurassic Rock Leirinnän mieletön alueohjelma julkistettu!

Jurassic Rockin festivaalialueen välittömässä läheisyydessä sijaitseva Jurassic Leirintä elää täysin rinnoin myös tänäkin kesänä! Vain festivaalin asiakkaille suunnattuun leirintään nousee supersuosittu bileteltta, jossa liki vuorokauden ympäri kestäviin juhliin on panostettu.

Teltta toimii alueen ytimenä, ja sen suojissa ja liepeillä pääsee harrastamaan niin massiivista vesisotaa, kokemaan festarihistorian ensimmäiseen öljypainiturnaukseen, joogata lauantai-aamuna ja punnita omaa osaamistaan ja tietämystään niin tietovisan kuin bingon parissa. Leirintäalueella nähdään myös vesiliukumäki Slip’n’slide sekä koetaan vielä julkistamattomat pöljät Juralympialaiset eli Jurassic Olympialaiset.

Katso koko kattaus leirinnän ohjelmasta, odota uusia ja ehdota omaa show’tasi täällä

Leirinnän majoitusohjeet ja liput voit hankkia tätä kautta.

 

ONNEA ÄITI! JURASSIC PIKNIKIN ÄITIENPÄIVÄTEMPAUS KAUPPAKESKUS STELLASSA

Nyt on aika juhlistaa äitiä, mummia, mammaa, mutsia ja äippää! Jurassic Rockin väki tavattavissa Mikkelin Kauppakeskus Stellassa tämän viikon torstaina, perjantaina ja lauantaina lippukaupan ja ruusujakelun merkeissä!

Jurassicin tiimi on paikalla Stellassa

Torstaina 11.5 klo 11 – 17
Perjantaina 12.5 klo 11 – 17
Lauantaina 13.5 klo 11 – 15

Paikan päällä on myynnissä erikoiserä 29 euron hintaisia pääsylippuja, ja jokainen lipun ostanut saa kaupan päälle ruusun äidille vietäväksi. Äidit, jotka ostavat lipun ihan itse, saavat myös dinosauruksentäyteisen halauksen. Pisteellä pääsee myös askartelemaan: perheen pienimmät ja muutkin taiteellisilla lahjoilla varustetut sielut voivat askarrella dinohenkisiä äitienpäiväkortteja ruusun ja lipun yhteyteen.

Jurassic Piknik on jo perinteeksi muodostunut festivaalin päätöspäivä sunnuntaina 6.8. Tänä vuonna piknikillä esiintyvät kotimaisen kevyen musiikin klassikot joka äidin unelmavävy Juha Tapio, sekä koko kansan rakastama viihdetaiteilija Mikko Kuustonen.

 Muista äitiä tarjoamalla hänelle ikimuistoinen kesäpäivä Jurassic Piknikillä!

Jurassic Rock mukana Mikkelin Juoksun 15-vuotisjuhla Juoksufestissä!

Jurassic Rock tekee uuden aluevaltauksen osallistuessaan 15 vuotta täyttävään Mikkelin Juoksuun. Perinteinen 1.7 juostava Mikkeli Juoksu juhlistaa merkkipaaluaan uuden, juoksureittinsä vierelle kohoavan Juoksufest –tapahtuman myötä. Juoksufest tarjoaa mahdollisuuden seurata Mikkeli Juoksua paikan päällä olevissa kisakatsomoissa, mutta tarjota myös oheistoimintaa juoksun ohelle – niin juoksijoille kuin katsojillekin.

Yhtensä Juoksufestin vetonauloista toimii Kenkäveron Pappilaaa vastapäätä sijaitsevalla pellolla pelattava Kuplafutisturnaus. Pelto on sama, jolle Jurassicin aikaan kohoaa festivaalin leirintäalue. Turnauksen ohessa pellolta löytyy muun muassa Jurassic Rockin lippuskabailupiste, josta on mahdollista voittaa lippuja tulevan kesän festivaaleille, kahvila, bodypaint-taiteilua, hiustenleikkausta, elävää musiikkia sekä paljon muuta oheisohjelmaa. Paikalle voi saapua myös omien piknik-eväiden kanssa nauttimaan Juoksufestistä. Kuplafutisturnaus toteutetaan yhteistyössä Jurassic Rockin, Mikkelin Kilpa-Veikkojen, Mahlin, Yhdessä Enemmän! -hankkeen ja Törkeen Hyvä Kesä -hankkeen kanssa.

Kuplafutiksessa pelataan jalkapalloa 150 cm halkaisijaltaan olevaan kuplaan pukeutuneena. Kupla suojaa kolhuilta ja pelissä onkin tarkoitus ottaa kunnolla kontaktia vastustajaan tehden samalla maaleja. Peli on fyysisyydestään huolimatta turvallista ja soveltuu kaikille yli 150 cm pituisille, perusterveille ihmisille.

Kuplafutisturnauksessa on kaksi eri sarjaa: nuorille suunnattu Young Guns – sarja sekä kaikille avoin sarja. Kuplafutisturnauksiin otetaan mukaan neljä joukkuetta per sarja, jolloin jokaiselle joukkueelle kertyy turnauksessa neljä ottelua. Ensimmäinen turnaus potkaistaan käyntiin klo 14:30 – 16:30. Toinen turnaus pelataan klo 17:00 – 19:00. Kaksiosaisen mittelön avaa rokkikukkojen ja kestävyysurheilijoiden välinen näytösottelu, johon Jurassic Rockin tiimi osallistuu mielessään vain murskavoitto.

”Urheilu ja urheiluseurat ovat aina olleet lähellä Jurassic Rockin sydäntä, vaikka päälle päin se ei siltä varmasti näytäkään. Meitä on aina kiinnostanut lähteä kisailemaan, mutta koska porukan kunto on sen verran kehno, niin tavallisessa jalkapallossa ei lähdetä häviämään. Kuplafutiksessa meillä on ainakin tuurin tuoma mahdollisuus!” Jurassic Rockin tuottaja Anniina Havukainen nauraa.

Ilmoittautuminen Kuplafutisturnaukseen tapahtuu Mahlin verkkosivujen kautta. Turnauksen hinta on 40€/joukkue.

Juoksufestin lisäksi koko perheen Mikkeli Juoksussa on runsaasti muuta oheishohjelmaa. Sataman leikkipuistossa järjestetään liikunnan riemua ja satumaailmoja yhdistävä Lasten Juoksufest, joka toteutetaan yhteistyössä Hulivilikarnevaalien, Liikuntakeskus Fressin ja Lasten kulttuurikeskus Vekkulan kanssa. Mikkeli Juoksun lähtöpaikalle, Urheilupuistoon, saadaan Mikkelin Klassikoiden valokuvanäyttely. Näyttelyn suunnittelee ja toteuttaa urheilutapahtumiin erikoistunut pitkän linjan valokuvaaja Mikko Rahikainen. Kattilasillan asuinalueelle saadaan myös extrahuoltopiste, josta vastaavat Kattilasillan pojat. Päivän ohjelmaan kuuluu myös asahiohjaaja Arja Karppisen vetämä terveysliikuntatunti Urpolassa. Tunnelmaa liikuntapäivään tuovat reitin varrella esiintyvät katusoittajat.

Tapahtuma toteutetaan paikallisten yritysten, toimijoiden, tapahtumien järjestäjien ja talkoolaisten kanssa yhteisöllisesti.  Jo varmistuneet ohjelmat ja aikataulut ovat nähtävissä osoitteessa www.mikkelinklassikot.fi.