JURASSIC ROCKIN ESIINTYMISAIKATAULUT JULKI!

Järjestyksessään 11. kertaa juhlittavan Jurassic Rockin lavakohtaiset aikataulut on julkistettu. Festivaalialueen portit avautuvat perjantaina 4.8. klo 16:30 ohjelman jatkuessa aina Piknik-sunnuntaihin klo 18:00 saakka. Upean esiintyjäkavalkadin avaa tänä vuonna loistelias popkaunotar Vesala. Pääesiintyjänä Mikkelissä nähdään legendaarinen yhdysvaltalainen punk rock -yhtye Bad Religion.

Katso koko aikataulu täältä!

Rokki raikaa Kenkäverossa myös leirintäalueella. Leirinnän hykerryttävän alueohjelman voit tarkastaa täältä.

Liput Jurassic Rockiin myynnissä Jurassic Kaupassa, Tiketissä ja Lippupisteessä.

LAININ KYYDILLÄ JURASSIC-LAUANTAIHIN!


Etelä-Suomen alueelta ympäri Suomen liikennöivä Laini järjestää linja-autokuljetuksen Jurassic Rockiin lauantaina 5.8.2017. Reitti sisältää kuljetuksen välillä Helsinki-Mikkeli-Helsinki. Lainin tarjoaman matkan kohokohta on Jurassic Rockin pääesiintyjänä toimivan Bad Religionin festivaalikeikka.

Kuljetus lähtee Helsingistä Kiasman pysäkiltä, pysähtyy Järvenpään ABC:llä, Lahden Neste K-Karistolla sekä Heinolan ABC:llä. Paluukyyti lähtee Mikkelistä noin puoli tuntia Bad Religionin konsertin päättymisestä ja kulkee samaa reittiä.

Kuljetus maksetaan varausvaiheessa verkkomaksulla. Kuljetus toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 20 henkilöä 21 vuorokautta ennen matkapäivää.

Ennakkovaraukset ja lisätiedot hintoineen osoitteesta: https://www.laini.fi/matka/bad-religion-at-jurassic-rock-kuljetus-konserttiin/56003

Jurassic Rock Leirinnän mieletön alueohjelma julkistettu!

Jurassic Rockin festivaalialueen välittömässä läheisyydessä sijaitseva Jurassic Leirintä elää täysin rinnoin myös tänäkin kesänä! Vain festivaalin asiakkaille suunnattuun leirintään nousee supersuosittu bileteltta, jossa liki vuorokauden ympäri kestäviin juhliin on panostettu.

Teltta toimii alueen ytimenä, ja sen suojissa ja liepeillä pääsee harrastamaan niin massiivista vesisotaa, kokemaan festarihistorian ensimmäiseen öljypainiturnaukseen, joogata lauantai-aamuna ja punnita omaa osaamistaan ja tietämystään niin tietovisan kuin bingon parissa. Leirintäalueella nähdään myös vesiliukumäki Slip’n’slide sekä koetaan vielä julkistamattomat pöljät Juralympialaiset eli Jurassic Olympialaiset.

Katso koko kattaus leirinnän ohjelmasta, odota uusia ja ehdota omaa show’tasi täällä

Leirinnän majoitusohjeet ja liput voit hankkia tätä kautta.

 

ONNEA ÄITI! JURASSIC PIKNIKIN ÄITIENPÄIVÄTEMPAUS KAUPPAKESKUS STELLASSA

Nyt on aika juhlistaa äitiä, mummia, mammaa, mutsia ja äippää! Jurassic Rockin väki tavattavissa Mikkelin Kauppakeskus Stellassa tämän viikon torstaina, perjantaina ja lauantaina lippukaupan ja ruusujakelun merkeissä!

Jurassicin tiimi on paikalla Stellassa

Torstaina 11.5 klo 11 – 17
Perjantaina 12.5 klo 11 – 17
Lauantaina 13.5 klo 11 – 15

Paikan päällä on myynnissä erikoiserä 29 euron hintaisia pääsylippuja, ja jokainen lipun ostanut saa kaupan päälle ruusun äidille vietäväksi. Äidit, jotka ostavat lipun ihan itse, saavat myös dinosauruksentäyteisen halauksen. Pisteellä pääsee myös askartelemaan: perheen pienimmät ja muutkin taiteellisilla lahjoilla varustetut sielut voivat askarrella dinohenkisiä äitienpäiväkortteja ruusun ja lipun yhteyteen.

Jurassic Piknik on jo perinteeksi muodostunut festivaalin päätöspäivä sunnuntaina 6.8. Tänä vuonna piknikillä esiintyvät kotimaisen kevyen musiikin klassikot joka äidin unelmavävy Juha Tapio, sekä koko kansan rakastama viihdetaiteilija Mikko Kuustonen.

 Muista äitiä tarjoamalla hänelle ikimuistoinen kesäpäivä Jurassic Piknikillä!

Jurassic Rock mukana Mikkelin Juoksun 15-vuotisjuhla Juoksufestissä!

Jurassic Rock tekee uuden aluevaltauksen osallistuessaan 15 vuotta täyttävään Mikkelin Juoksuun. Perinteinen 1.7 juostava Mikkeli Juoksu juhlistaa merkkipaaluaan uuden, juoksureittinsä vierelle kohoavan Juoksufest –tapahtuman myötä. Juoksufest tarjoaa mahdollisuuden seurata Mikkeli Juoksua paikan päällä olevissa kisakatsomoissa, mutta tarjota myös oheistoimintaa juoksun ohelle – niin juoksijoille kuin katsojillekin.

Yhtensä Juoksufestin vetonauloista toimii Kenkäveron Pappilaaa vastapäätä sijaitsevalla pellolla pelattava Kuplafutisturnaus. Pelto on sama, jolle Jurassicin aikaan kohoaa festivaalin leirintäalue. Turnauksen ohessa pellolta löytyy muun muassa Jurassic Rockin lippuskabailupiste, josta on mahdollista voittaa lippuja tulevan kesän festivaaleille, kahvila, bodypaint-taiteilua, hiustenleikkausta, elävää musiikkia sekä paljon muuta oheisohjelmaa. Paikalle voi saapua myös omien piknik-eväiden kanssa nauttimaan Juoksufestistä. Kuplafutisturnaus toteutetaan yhteistyössä Jurassic Rockin, Mikkelin Kilpa-Veikkojen, Mahlin, Yhdessä Enemmän! -hankkeen ja Törkeen Hyvä Kesä -hankkeen kanssa.

Kuplafutiksessa pelataan jalkapalloa 150 cm halkaisijaltaan olevaan kuplaan pukeutuneena. Kupla suojaa kolhuilta ja pelissä onkin tarkoitus ottaa kunnolla kontaktia vastustajaan tehden samalla maaleja. Peli on fyysisyydestään huolimatta turvallista ja soveltuu kaikille yli 150 cm pituisille, perusterveille ihmisille.

Kuplafutisturnauksessa on kaksi eri sarjaa: nuorille suunnattu Young Guns – sarja sekä kaikille avoin sarja. Kuplafutisturnauksiin otetaan mukaan neljä joukkuetta per sarja, jolloin jokaiselle joukkueelle kertyy turnauksessa neljä ottelua. Ensimmäinen turnaus potkaistaan käyntiin klo 14:30 – 16:30. Toinen turnaus pelataan klo 17:00 – 19:00. Kaksiosaisen mittelön avaa rokkikukkojen ja kestävyysurheilijoiden välinen näytösottelu, johon Jurassic Rockin tiimi osallistuu mielessään vain murskavoitto.

”Urheilu ja urheiluseurat ovat aina olleet lähellä Jurassic Rockin sydäntä, vaikka päälle päin se ei siltä varmasti näytäkään. Meitä on aina kiinnostanut lähteä kisailemaan, mutta koska porukan kunto on sen verran kehno, niin tavallisessa jalkapallossa ei lähdetä häviämään. Kuplafutiksessa meillä on ainakin tuurin tuoma mahdollisuus!” Jurassic Rockin tuottaja Anniina Havukainen nauraa.

Ilmoittautuminen Kuplafutisturnaukseen tapahtuu Mahlin verkkosivujen kautta. Turnauksen hinta on 40€/joukkue.

Juoksufestin lisäksi koko perheen Mikkeli Juoksussa on runsaasti muuta oheishohjelmaa. Sataman leikkipuistossa järjestetään liikunnan riemua ja satumaailmoja yhdistävä Lasten Juoksufest, joka toteutetaan yhteistyössä Hulivilikarnevaalien, Liikuntakeskus Fressin ja Lasten kulttuurikeskus Vekkulan kanssa. Mikkeli Juoksun lähtöpaikalle, Urheilupuistoon, saadaan Mikkelin Klassikoiden valokuvanäyttely. Näyttelyn suunnittelee ja toteuttaa urheilutapahtumiin erikoistunut pitkän linjan valokuvaaja Mikko Rahikainen. Kattilasillan asuinalueelle saadaan myös extrahuoltopiste, josta vastaavat Kattilasillan pojat. Päivän ohjelmaan kuuluu myös asahiohjaaja Arja Karppisen vetämä terveysliikuntatunti Urpolassa. Tunnelmaa liikuntapäivään tuovat reitin varrella esiintyvät katusoittajat.

Tapahtuma toteutetaan paikallisten yritysten, toimijoiden, tapahtumien järjestäjien ja talkoolaisten kanssa yhteisöllisesti.  Jo varmistuneet ohjelmat ja aikataulut ovat nähtävissä osoitteessa www.mikkelinklassikot.fi.

JURASSIC KOLMEPÄIVÄINEN TÄNÄKIN VUONNA – JURASSIC PIKNIK VIETETÄÄN JUHA TAPION JA MIKKO KUUSTOSEN KANSSA

 

Jurassic Rock viikonlopun lämminhenkinen huipennus Jurassic Piknik vietetään leppoisissa tunnelmissa kahden upean artistin kanssa festivaalin päätteeksi sunnuntaina 6. Elokuuta. Tapahtumassa esiintyvät folk popin upea unelmavävy Juha Tapio sekä mittavan, lähes 40-vuotisen uran musiikin parissa tehnyt Mikko Kuustonen.

Juha Tapiolle tuleva piknik on erityislaatuinen parillakin eri tavalla – näistä ensimmäinen on päivän toisena esiintyjänä kuultava Mikko Kuustonen.

”Opettelin omien laulujeni tekoa aikoinaan soittelemalla epävireisellä akkarilla hänen biisejään, ja tämä on ensimmäinen kerta ikinä kun esiinnymme samassa konsertissa”, Juha Tapio riemuitsee.

”Juhlimme kesän notkeimmat kinkerit uuden bändini kanssa Mikkelissä. Dinosaurusten kokoontumisajot ovat uhka ja mahdollisuus”, Mikko Kuustonen puolestaan toteaa pilke silmäkulmassaan.

Piknik-hengessä vietettävään mutkattomaan päivätapahtumaan on tervetullut koko perhe aina pienemmistä musiikin ystävistä jo ikääntyneempiin musakonkareihin. Kenkäveroon saa sunnuntaina tuoda omat eväskorit, viltit ja retkituolit. Myös alkoholittomat juomat voi tuoda paikan päälle, ja tapahtuma-alueen anniskelualue palvelee niitä, jotka haluavat nauttia päivän aikana esimerkiksi lasilliset kuohuviiniä.

Alle 10-vuotiaat kuulijat pääsevät iltapäiväkonserttiin ilmaiseksi huoltajan kanssa, ja lapsille on luvassa paikan päällä myös omaa puuhaa muun muassa kasvomaalauksineen.

Juha Tapiolle tuleva Piknik-keikka on hänen uransa toinen Jurassic-veto, ja oletettavasti vähän erilainen kuin se ensimmäinen:

”Mulla on vähän hampaankolossa Jurassic Rockista: pääsin sinne keikalle aivan urani alkuvaiheessa, aloittelevan bändin vuoro esiintyä tietenkin oli jo päivällä, kun portit avattiin, eikä paikalle ollut vielä eksynyt oikein ketään. Nyt ei olla enää aloitteleva bändi, mutta soitamme taas päivällä, revanssia himoiten!”, Juha Tapio kertoo hyväntuulisena.

Jurassicin väki järjestää Mikkelin kauppakeskus Stellassa Äitienpäiväkampanjan 11.-13. toukokuuta, ja tuolloin Jurassic-porukalta voi lunastaa paitsi Piknik-lipun hintaan 29 euroa (normaalisti 31,50¤), silloin saa kaupan päälle myös ruusun vietäväksi tärkeälle ihmiselle. Lipun ostaville äideille luvassa on ruusun lisäksi myös lämmin halaus.

Lisätiedot Jurassic Piknikistä: www.jurassicpiknik.fi

JURASSICIN TALKOOTYÖHAKU ON AVAUTUNUT!

Tervetuloa tekemään kanssamme Jurassicia! Meillä pääset hommiin monipuolisessa ympäristössä, ja paikkoja on auki niin reippaille asiakaspalvelijoille, siivoojille, keittiövirtuooseille kuin monille muillekin tekijöille. Jurassic Rockissa työskentelee vuosittain satoja talkoolaisia mitä erilaisimmissa tehtävissä, ja sinä voit olla yksi heistä.

Katso tarkemmat infot ja hakulomake täältä.

 

Pain (SWE), Steve ’n’ Seagulls, Vesala ja muut uljaat Jurassic Rockin esiintyjät paljastettiin!

 

Tänä vuonna jo 11. kerran Mikkelissä järjestettävä Jurassic Rock tarjoilee elokuun alussa kävijöilleen tapahtuman historian kattavimman esiintyjäkaartin. Aikaisemmin julkaistut tähtinimet Bad Religion (USA), Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus ja Haloo Helsinki! saavat seurakseen Kenkäveronniemen ainutlaatuiseen festivaalimijööseen 16 muuta kovaa esiintyjää.

Elokuun ensimmäisenä viikonloppuna juhlittavan tapahtuman artisteihin lukeutuvat nyt myös ikinuori Michael Monroe, maamme kenties suosituin poptähti SANNI, hullaannuttavasta livepreesensistään tunnettu Disco Ensemble, PMMP:n valloittava vaaleampi puolisko Vesala, suomalaisen populaarimusiikin ikisuosikki J. Karjalainen, rajun nosteen saattelemana ympäri maapalloa kiertävä bluegrass-viisikko Steve ’n’ Seagulls, yli kolmekymmentä vuotta maamme rockmusiikin eliittiin kuulunut CMX, suomalaisen festarikulttuurin kulmakivi Apulanta, hulvattomista livespektaakkeleista tunnettu bileräpin valtias JVG, huikaisevan taiteilijauran tehnyt naisenergian keulakuva Kaija Koo sekä Madafakin darra-hitistään tunnettu Roope Salminen & Koirat. Viikonlopun raskaammasta annista vastaavat Peter Tägtgrenin masinoima ruotsalainen konemetallipumppu Pain, suomimetallin kruunaamaton kuningas Mokoma, melankolisen rautalankajytkeen sanansaattaja Viikate, powermetallin valioluokkaa jo vuosikausia edustanut Brother Firetribe sekä vastikään suoraan albumilistan kärkeen singahtanut Battle Beast.

Jurassic Rockin tapahtuma-alueen ja sen palveluiden kehittämiseen on kiinnitetty tänäkin vuonna erityistä huomiota. Yhdessä tekemisen meininki tulee näkymään tapahtumassa suuresti, sillä festivaali on mukana esimerkiksi mikkeliläisessä Yhdessä Enemmän -hankkeessa, jolla on muun muassa oma kummijääkiekkoilijansa Jukureiden junioreissa.

Myös leirintäalueella tapahtuu jälleen. Viime kesänä hitiksi noussut Bailuteltta nousee tänäkin vuonna Kenkäveronniemeen. Suuren suosion ansiosta luvassa onkin lisää myöhemmin julkistettavaa leirintäalueen erikoisohjelmaa. Leirintäliput ovat myynnissä vain Jurassic Kaupassa.

Jurassic Rockin päiväkohtaiset esiintyjät ovat:

Perjantai 4.8.:

Haloo Helsinki!, Pain (SWE), Michael Monroe, SANNI, Disco Ensemble, Vesala, J. Karjalainen, Battle Beast

Lauantai 5.8:.

Bad Religion (USA), Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus, Steve’n’Seagulls, CMX, Mokoma, Viikate, Apulanta, Brother Firetribe, JVG, Kaija Koo, Roope Salminen & Koirat

 

Osta lippusi loppukesän kovimpaan rokkiin! Hinnat, myyntipaikat ja lisätietoja Liput-ylävalikosta.

Lisää ohjelmistoa Jurassic Rockiin: Timo Rautiainen ja Trio Niskalaukaus mukaan festivaalille

Mikkelin Kenkäveronniemellä vietettävä Jurassic Rock Festivaali julkaisee lisää ohjelmistoa. Tapahtuman esiintyjälista täydentyy yhdellä kaikkien aikojen kotmaisista raskaan musiikin lähettiläistä, kun Timo Rautiainen ja Trio Niskalaukaus tullaan näkemään festivaalilla.

Vuonna 1996 uransa aloittanut raskaan rock-musiikin pioneeri päätti uransa 2006, ja on sen jälkeen esiintynyt vain harvakseltaan: Helsingin Tavastiaklubilla 2009 sekä Jurassicin taustavoimissakin vaikuttavan, yhtyeen kitaristi Jarkko Petosalmen 40-vuotissyntymäpäivillä kesäkuussa 2016.

Timo Rautiainen ja Trio Niskalaukaus on uransa aikana julkaissut neljä albumia, yhden kokoelma-albumin sekä kerännyt levyillään niin kulta- kuin platinalevyjä. Orkesterin tuttuja kappaleita ovat mm. SurupukuHyvä ihminen ja Lumessakahlaajat. Yhtyeen paluun myötä tulee myös uutta musiikkia, ja uusi single Pitkän kaavan mukaan julkaistaan tänään 23.2.2017. Uusi albumi näkee päivänvalon syksyllä 2017.

Jurassic Rockin 2 päivän pääsyliput ja 2 päivän vip-liput ovat myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä. Festivaalin seuraavat ohjelmistojulkaisut tehdään 3.3.2017.

 

HALOO HELSINKI! JURASSIC ROCKIIN

Mikkelin Kenkäveronniemellä vietettävän Jurassic Rockin ohjelmisto täydentyy kotimaan tämän hetken kirkkaimmalla tähdellä, kun Haloo Helsinki! palaa festivaalille vuoden tauon jälkeen.

Haloo Helsinki! on tämän hetken suurin suomalainen yhtye, joka palasi keikkatauolta joulukuussa 2016. Orkesteri julkaisi samalla uuden singlensä, joka kantaa nimeä ”Rakas”. Haloo Helsinki! on julkaissut uransa aikana viisi albumia, joita on myyty yhteensä yli 250 000 kappaletta. Yhtyeen kappaleita on kuunneltu streamauspalveluissa yli 80 miljoonaa kertaa ja musiikkivideot ovat keränneet yli 45 miljoonaa katselua. Yhtyeen saavutuksiin kuuluu myös mm. viisi Emma-palkintoa sekä yli 650 keikkaa. Energistä pop rockia sekä herkkiäkin balladeja taitavan yhtyeen tunnettuja kappaleita ovat mm. ”Beibi”, ”Pulp Fiction” sekä ”Maailman toisella puolen”.

Jurassic Rockin normaalit 2 päivän pääsyliput ja 2 päivän vip-liput ovat myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä. Festivaalin seuraavat ohjelmistojulkaisut tehdään maaliskuussa 2017.

BAD RELIGION (USA) JURASSIC ROCKIIN – ENSIMMÄISET PÄÄSYLIPUT MYYNTIIN NYT

slideri2017_badreligion

Mikkelin Kenkäveronniemellä paikkaansa pitävä Jurassic Rock –festivaali tekee omaa historiaansa julkaisemalla ensimmäistä kertaa festivaalin esiintyjiä ennen joulua. Jurassic Rockissa 2017 tullaan näkemään yhtenä pääesiintyjstä yhdysvaltalainen punk-suuruus Bad Religion.

Vuonna 1979 perustettu orkesteri on julkaissut uransa aikana 16 studioalbumia, 2 livealbumia sekä 4 kokoelma-albumia. Uusin levy ”True North” julkaistiin 2013. Yhtyeen ehdottomasti suosituin albumi kautta aikojen on ollut ”The Grey Race”, joka sisälti jättihitin ”Punk Rock Song”, sekä kuuluu Suomen 200 myydyimmän rock-albumin joukkoon. Yhtyeen muita tunnetuimpia kappaleita ovat mm. ”American Jesus” sekä ”21st Century”. Bad Religion on nähty Suomessa viimeksi Joensuun Ilosaarirockissa 2010, Seinäjoen Provinssirockissa 2013 ja Porin Porisperessä 2015.

Toinen historiallinen rajapyykki Jurassic Rockin tarinassa on joululippujen myyntiintulo. Myyntiin tulee tänään 5.12.2016 rajallinen erä 2 päivän peruslippuja ja 2 päivän vip-lippuja erikoishintaan. Joululippujen myynti päättyy 31.12.2016.

Festivaalin organisaatiossa tapahtuu tämän myötä muutoksia. Jurassic Rockin pitkäaikainen promoottori Jukka Holmstedt siirtyy viettämään leppoisia Jurassic-eläkepäiviä ja keskittymään uusiin yrityksiinsä ja tapahtumiinsa.  Tapahtuman uudeksi promoottoriksi nousee mm. Tammerfest, Himos Juhannus ja South Park –festivaalien promoottori Timo Isomäki. Festivaalin tuotantovastuuta tulevat jakamaan tuottajat Anniina Havukainen sekä paikallisväriä tapahtumaan tuova Janne Haake.

”Jäähyväiset on vietetty hyvässä hengessä. Tämä mahdollistaa uuden sivun kääntymisen Jurassic Rockin kirjassa. Jukka on jättänyt meille suuret saappaat, mutta yhdessä ne pystymme täyttämään”, todetaan festivaalin työryhmästä.

 

www.jurassicrock.fi
www.facebook.com/JurassicRockFestival
#jurassicrock
@jurassicrock

ESIINTYJÄT

Bad Religion (USA). Lisää esiintyjiä tulossa keväällä.

LIPUT

Joululiput myynnissä 31.12.2016 asti Tiketissä & Lippupisteessä. Hinta sis. Palvelumaksut.

2 PÄIVÄÄ 69 euroa
2 PÄIVÄÄ VIP 145 euroa