Festivaali-info

Tälle sivulle päivitämme jatkuvasti tärkeimpiä ohjeita festarointia varten. Pysy kartalla!

ALUE

Festivaalialue sijaitsee Mikkelissä, Kenkäveronniemessä. Tarkempi osoite on Pursialankatu 6, 50100 Mikkeli. Kenkäverosta on  matkaa Mikkelin keskustaan 1,2 km, rautatieasemalle 1,3 km ja satamaan 1 km.

Festivaalialueelta löytyy ensiapupiste, anniskelualueita, VIP-alue, vessoja, ruoka- ja myyntikojuja sekä Kenkäveron kaikki palvelut: Pappilaravintola, Rantaravintola, Pihakeittiö sekä TaitoShop. 

Kenkäveron Pappilaravintolassa tarjoillaan VIP-menu perjantaina ja lauantaina klo 18 – 22 sekä sunnuntaina klo 12 – 16. VIP-menu luettavissa myös täällä

Pappilaravintolassa on tarjolla myös aamiaista lauantaina ja sunnuntaina klo 9 – 11, ja Pappilan pihapiirin Pihakeittiössä on saatavilla savolaista Street Foodia. Kenkäveron ruokapalvelut löytyvät täältä.


klikkaa karttaa saadaksesti tulostuskelpoisen version!

 

IKÄRAJAT

Festivaalin suositusikäraja on 14 vuotta. 10-14-vuotiaat pääsevät alueelle omalla lipullaan vain huoltajan kanssa. Huoltajan tulee todistettavasti olla perheenjäsen ja vähintään 22-vuotias. Alle 10-vuotiaat lapset pääsevät festivaalialueelle ilmaiseksi rannekkeellisen huoltajan kanssa. Lasten ikä on todistettava festivaalialueen portilla.

NARIKKA

Festivaalialueen porteilla palvelee narikka. Jätäthän kaikki alueelle kuulumattomat tavarat narikan huostaan. Lisätietoa festivaaleille kuulumattomista kantamuksista löydät tämän sivun alalaidasta.

ESTEETTÖMYYS

Avustaja pääsee festivaaleille avustettavan henkilön kanssa ilmaiseksi. Suosittelemme ottamaan avustajan mukaan rokkiin, mikäli asia vähänkään mietityttää. Alueelle on asfalttitie, mutta itse festivaalialue on kovan pellon päällä, joka saattaa aiheuttaa haasteita liikuntarajoitteisille.

Festivaalialueella on pyörätuolikoroke, jolta näkee erinomaisesti lavalle. Alueen polveileva maasto mahdollistaa lavalle näkemisen pyörätuolista käsin myös muualta festarialueelta.

LIPPUINFO

Lippuja koskeviin tietoihin voit tutustua lipunmyyntisivullamme.

MAJOITUS

Festivaalialueen välittömässä läheisyydessä on Jurassic Rockin oma leirintäalue. Leirintä on tarkoitettu vain Jurassic Rockin asiakkaille – toisin sanoen sisään ei ole asiaa ilman pääsylippua tai festivaaliranneketta. Lisätietoja leirintäalueesta, auto- ja caravanpaikoista sekä hinnoista löydät majoitussivultamme.

MEDIA JA AKKREDITOINTI

Medialle ja musiikkialan ammattilaisille suunnattu akkreditointisivu on avoinna täällä.

PANKKIAUTOMAATTI & MAKSAMINEN

Festivaalialueella ei ole pankkiautomaatteja tai rahannostomahdollisuutta. Lähimmät automaatit löytyvät Mikkelin keskustasta. Muistathan varata riittävästi käteistä mukaan, sillä selviät mutkattomimmin. Myös kortilla maksaminen onnistuu valtaosassa alueen palveluista.

LÖYTÖTAVARAT

Löytötavaroita säilytämme yhden viikon ajan festivaalin jälkeen. Kadonnutta omaisuutta voi tuona aikana tiedustella tuntomerkein osoitteesta info@jurassicrock.fi. Sen jälkeen ne toimitetaan poliisilaitokselle, josta ne ovat noudettavissa tuntomerkkejä vastaan.

PYSÄKÖINTI & TAKSIT

Festivaalialueella ei ole pysäköintipaikkoja. Alueelle tai sen välittömään läheisyyteen EI PÄÄSE omalla autolla, joten kaara kannattaa jättää keskustaan tai kotiin. Suositeltuja ja ekologisia saapumistapoja ovat kävely ja pyöräily. Myös pirssillä liikkuminen keskustaan ja takaisin onnistuu, sillä festivaalialueelta löytyy taksitolppa.

TALKOOTYÖT JURASSIC ROCKISSA

Jurassicissa työskentelee vuosittain satoja talkoolaisia. Festivaalin talkoohaku on avoinna täällä

KUVAAMINEN

Kännykkäkameralla kuvaaminen festivaalialueella on sallittua. Järjestelmäkameralla kuvaaminen sen sijaan ei. Muistathan käyttää sosiaalisessa mediassa festivaalin virallisia häshtägejä #jurassicrock ja #jurassicfiilis.

TURVALLISUUS JA KIELLETYT ESINEET

Alkoholin tuominen festivaalialueelle on ehdottomasti kiellettyä. Myöskään tyhjien alkoholipullojen käyttäminen vesipulloina ei ole sallittua.

Muita kiellettyjä esineitä ovat:

  • Yli 0,5 litraiset juomapullot
  • Lasipullot ja purkit
  • Ampuma- ja teräaseet
  • Räjähteet ja ilotulitteet
  • Laserosoittimet
  • Selfiekepit
  • Sateenvarjot
  • Omat radiopuhelimet
  • Järjestyksenvalvojan liiviä muistuttavat vaatekappaleet
  • Järjestelmäkamerat, videokamerat, omat kuvaushelikopterit, dronet yms.

STREET FOOD RUOKAMAAILMA FESTIVAALIALUEELLA

JR <3 Street food! Festarille rakentuu maukas ja raikas street food -ruokakylä, jonka food truckit ja pop up -ruokaravintolat palvelevat nälkäisiä asiakkaita koko festivaalien ajan. Street Food kylästämme löytyy mm.:

THE POP-UP FOOD TRUCK GOES JURASSIC ROCK
The Pop-Up Food Truckissa korostuvat lähialueen antimet. Valikoimasta löytyvät ateriat niin lihansyöjille kuin kasvissyöjille ja vegaaneille. Tule herkuttelemaan! 

ORIGINAL AMERICAN BURGER FOOD TRUCK
Maittavan tuulahduksen Amerikkaa Kenkäveronniemelle tuo American Burger Food Truck, jonka erityisosaamista ovat jenkkityyliset artesaaniburgerit Black Angus -pihvillä muhkean briossin välissä. Menusta löytyvät mm. Double Cheese Black Angus Burger, Garlic Burger, Chicken Burger, BBQ Bacon Burger sekä Vege Burger, jonka välissä komeilee 140g käsin tehty täysin vegaaninen pihvi. 

LÖFBERGS STREET FOOD CAFE
Sumpit kuntoon! Nyt hemmotellaan hyvän kahvin ystäviä myös festareilla! Löfbergs  -katukahvilavaunusta saat maukasta vapaankaupan luomu tummapaahtokahvia sekä aitoja belgialaisia vohveleita nutellan ja muiden makeiden herkkujen kera.

SUBURBAN SANDWICH & SALAD BAR FOOD TRUCK
So Fresh, So Clean! Jurassicissa pääsee nauttimaan myös raikkaista salaateista ja täyttävistä sandwicheistä, kun Suburban Sandwich & Salad Bar saapuu festarialueelle. Herkullisista vaihtoehdoista voi koota niin maittavan salaatin kuin sandwichin – täytevaihtoehtoina on mm. erilaisia leikkeleitä, kanaa, tonnikalaa ja falafelia. Palan painikkeeksi on tarjolla mm. maistuvaa AquaTe Keisasin Morsian Cold Brew – jääteetä.

MACHO TORTILLA FOOD TRUCK
!Vamos, nyt syömään! Macho Tortilla Food Truckista tarjoillaan Jurassic Rock festivaaleilla maan maukkaimmat tortillat. Näissä maistuvat vahvasti Meksiko ja MexMex, ja täytteeksi on tarjolla mm. Poppamiehen Chipotle&Garlic nautaa, Hot Lemon kanaa, BBQ porsasta ja vegeherkkuja. Tarjolla myös maukkaita nachoja kastikkeiden kera. !Viva la Street Food! 

DENNIS FESTARIPIZZERIA
Tropicana, lihaisa Suprimo, tulisempi Mexicana tai maukas Vegetariana? NAM! Dennisin festaripizzeriasta löytyvät perinteisellä reseptillä tehdyt ja kiviuunilla paistetut herkkupitsat. Tule jo syömään!

FESTARIGRILLI
Ei hätää, perinteisen makkaraperunan ystäviä ei ole unohdettu. Festarigrillin original -listalta löydät mm. makkaraperunat, muikut, kebabit ja kanawokit.