Festivaali-info

Tälle sivulle päivitämme jatkuvasti tärkeimpiä ohjeita festarointia varten. Pysy kartalla!

ALUE

Festivaalialue sijaitsee Mikkelissä, Kenkäveronniemessä. Tarkempi osoite on Pursialankatu 6, 50100 Mikkeli. Kenkäverosta on  matkaa Mikkelin keskustaan 1,2 km, rautatieasemalle 1,3 km ja satamaan 1 km.

Festivaalialueelta löytyy ensiapupiste, anniskelualueita, VIP-alue, vessoja, ruokakojuja sekä Kenkäveron kaikki palvelut: Pappilaravintola, Rantaravintola ja Kauppa.

IKÄRAJAT

Festivaalin suositusikäraja on 14 vuotta. 10-14-vuotiaat pääsevät alueelle omalla lipullaan vain huoltajan kanssa. Huoltajan tulee todistettavasti olla perheenjäsen ja vähintään 22-vuotias. Alle 10-vuotiaat lapset pääsevät festivaalialueelle ilmaiseksi rannekkeellisen huoltajan kanssa. Lasten ikä on todistettava festivaalialueen portilla.

NARIKKA

Festivaalialueen porteilla palvelee narikka. Jätäthän kaikki alueelle kuulumattomat tavarat narikan huostaan. Lisätietoa festivaaleille kuulumattomista kantamuksista löydät tämän sivun alalaidasta.

ESTEETTÖMYYS

Avustaja pääsee festivaaleille avustettavan henkilön kanssa ilmaiseksi. Suosittelemme ottamaan avustajan mukaan rokkiin, mikäli asia vähänkään mietityttää. Alueelle on asfalttitie, mutta itse festivaalialue on kovan pellon päällä, joka saattaa aiheuttaa haasteita liikuntarajoitteisille.

Festivaalialueella on pyörätuolikoroke, jolta näkee erinomaisesti lavalle. Alueen polveileva maasto mahdollistaa lavalle näkemisen pyörätuolista käsin myös muualta festarialueelta.

LIPPUINFO

Lippuja koskeviin tietoihin voit tutustua lipunmyyntisivullamme.

MAJOITUS

Festivaalialueen välittömässä läheisyydessä on Jurassic Rockin oma leirintäalue. Leirintä on tarkoitettu vain Jurassic Rockin asiakkaille – toisin sanoen sisään ei ole asiaa ilman pääsylippua tai festivaaliranneketta. Lisätietoja leirintäalueesta, auto- ja caravanpaikoista sekä hinnoista löydät majoitussivultamme.

MEDIA JA AKKREDITOINTI

Medialle ja musiikkialan ammattilaisille suunnattu akkreditointisivu avataan kevään aikana. Pysy kuulolla.

PANKKIAUTOMAATTI & MAKSAMINEN

Festivaalialueella ei ole pankkiautomaatteja tai rahannostomahdollisuutta. Lähimmät automaatit löytyvät Mikkelin keskustasta. Muistathan varata riittävästi käteistä mukaan, sillä selviät mutkattomimmin. Myös kortilla maksaminen onnistuu valtaosassa alueen palveluista.

LÖYTÖTAVARAT

Löytötavaroita säilytämme yhden viikon ajan festivaalin jälkeen. Kadonnutta omaisuutta voi tuona aikana tiedustella tuntomerkein osoitteesta info@jurassicrock.fi. Sen jälkeen ne toimitetaan poliisilaitokselle, josta ne ovat noudettavissa tuntomerkkejä vastaan.

PYSÄKÖINTI & TAKSIT

Festivaalialueella ei ole pysäköintipaikkoja. Alueelle tai sen välittömään läheisyyteen EI PÄÄSE omalla autolla, joten kaara kannattaa jättää keskustaan tai kotiin. Suositeltuja ja ekologisia saapumistapoja ovat kävely ja pyöräily. Myös pirssillä liikkuminen keskustaan ja takaisin onnistuu, sillä festivaalialueelta löytyy taksitolppa.

TALKOOTYÖT JURASSIC ROCKISSA

Jurassicissa työskentelee vuosittain satoja talkoolaisia. Julkaisemme tämän vuoden festivaalin talkoohaun kevään aikana.

KUVAAMINEN

Kännykkäkameralla kuvaaminen festivaalialueella on sallittua. Järjestelmäkameralla kuvaaminen sen sijaan ei. Muistathan käyttää sosiaalisessa mediassa festivaalin virallisia häshtägejä #jurassicrock ja #jurassicfiilis.

TURVALLISUUS JA KIELLETYT ESINEET

Alkoholin tuominen festivaalialueelle on ehdottomasti kiellettyä. Myöskään tyhjien alkoholipullojen käyttäminen vesipulloina ei ole sallittua.

Muita kiellettyjä esineitä ovat:

  • Yli 0,5 litraiset juomapullot
  • Lasipullot ja purkit
  • Ampuma- ja teräaseet
  • Räjähteet ja ilotulitteet
  • Laserosoittimet
  • Retkeilytuolit
  • Selfiekepit
  • Omat radiopuhelimet
  • Järjestyksenvalvontaliiviä muistuttavat vaatekappaleet
  • Järjestelmäkamerat, videokamerat, omat kuvaushelikopterit, dronet yms.