Info

ALUE

Jurassic Rock sijaitsee Mikkelissä, Kenkäveronniemellä. Lähin osoite on Pursialankatu 6. Festivaalialueelta on matkaa keskustaan 1,2 Km, Rautatieasemalle 1,3 km ja Satamaan 1 km.

Klikkaa kartasta suurempi / tulostettava pdf

Tapahtumalla ei ole pysäköintialuetta. Pursialankatu on suljettuna torstaina 2.8 klo 18:00 – sunnuntai 4.8. klo 12:00 tapahtuman vuoksi. Kyseisenä aikana Keskustan suunnasta ei voi ajaa tapahtuma-alueelle tai sen lävitse.

LIPUT

ENNAKKOLIPUT

2 PÄIVÄÄ …………………. 79 €
2 PÄIVÄÄ VIP …………… 165 €
PE/LA …………………….. 59 €
PE/LA VIP ………………. 105 €

PORTTIHINNAT

2 PÄIVÄÄ …………………. 85 €
2 PÄIVÄÄ VIP …………… 170 €
PE/LA …………………….. 65 €
PE/LA VIP ………………. 115 €

Liput ovat myynnissä TiketissäLippupisteessä sekä tapahtuma-alueen portilla. Tiketin ja Lippupisteen hinnat sisältävät palvelumaksut, mahdolliset toimituskulut veloitetaan erikseen.

Kahden päivän lippuja myy Mikkelissä myös Kultajousi-liike Kauppakeskus Akselissa.

Liput vaihdetaan rannekkeiksi festivaalialueen portilla.

VIP-lippu sisältää:
– sisäänpääsy festivaalialueelle ja vip-alueelle
– kaulanauhan, passin ja rannekkeen
– omat palvelut vip-alueella, kuten esimerkiksi omat baaritiskit sekä wc-tilat
– yhden buffet ruokailun Kenkäveron kartanossa per päivä. Buffetmenu löytyy täältä.

Normaalit tapahtumaliput on mahdollista korottaa VIP-lipuksi tapahtuma-alueen portilla.

IKÄRAJA

Festivaalin suositusikäraja on 14 vuotta. 10-14-vuotiaat pääsevät alueelle omalla lipullaan vain huoltajan kanssa. Alle 10-vuotiaat pääsevät alueelle maksutta rannekkeen tai lipun omaavan huoltajan kanssa.

ESTEETTÖMYYS

Mikäli festivaaliasiakas tarvitsee apua päivittäisissä toimissaan, pääsee avustaja festivaalille avustetttavan henkilön kanssa maksutta. Suosittelemme ottamaan avustajan mukaan, mikäli asia vähänkän mietityttää.

Kenkäveroon on asvalttitie, mutta itse festivaalialue on kovan pellon päällä, mikä saattaa aiheuttaa haasteita liikuntarajoitteisille. Alueella on pyörätuolikoroke.

NARIKKA

Tapahtuman portin luona sijaitsee narikka. Maksu 3 euroa/kerta.

PANTTI

Jurassic Rock kierrättää! Festivaali on ottanut käyttöön tölkkipantin. Tölkkipantti on 2 euroa. Pantilla pidetään festivaalialue yhdessä siistinä, sekä mahdollistaan tölkkien parempi jatkokäsittely uusiksi tölkeiksi ja muiksi alumiinituotteiksi.

Pantti maksetaan jokaisesta anniskelupisteestä ostetusta tölkistä. Ensimmäistä juomaa ostaessasi maksat kassille pantin, jonka saat takaisin palauttaessasi. Tölkin voi palauttaa takaisin anniskelupisteisiin. Tölkkien panttien maksimipalautusmäärä on 5 tölkkiä/henkilö/kerta.

Tölkkien kerääminen tapahtuma-alueella on kielletty. Voit palauttaa vain ostamasi tölkit. Tölkkejä ei saa viedä tapahtuma-alueen ulkopuolelle, eikä niitä saa tuoda alueen ulkopuolelta sisäpuolelle.

HUOM! Pantti ei ole käytössä ruokamyyntipisteissä eikä VIP-alueilla.

TURVALLISUUS 

Tapahtuman turvallisuuden hoitaa Enjoy Turva. Tutustu Enjoy Turvan palveluihin ja muihin asiakastapahtumiin.

Noudata festivaalijärjestäjien ja järjestyksenvalvojien antamia ohjeita mahdollisten vaaratilanteiden sattuessa. Mahdollisten onnettomuuksien varalta alueella päivystää ensiapuryhmä. Jos huomaat onnettomuuden tai muun turvallisuusongelman, ilmoitathan heti asiasta järjestyksenvalvojille!

Omien alkoholijuomien ja mahdollisesti turvallisuutta vaarantavien esineiden tuominen tapahtumapaikoille on ehdottomasti kielletty.

Tupakointi on ehdottomasti kielletty lavan edustalla.

Tapahtuma-alueen porteilla suoritetaan turvatarkastuksia.

KIELLETYT ESINEET & ASIAT

Alla olevien esineiden ja asioiden tuonti alueelle on kielletty. Tuotteet on jätettävä joko kotiin tai tapahtuman narikkaan.

– Sateenvarjot
– Omia alkoholijuomat
– Lasipullot tai -tölkkit. (Poikkeuksena pilttipurkit, jos saavut paikalle sylilapsen kanssa!)
– Metallipurkit
– Lemmikkieläimet
– Huonekalut
– Huomioväriset, järjestyksenvalvojan liiviä muistuttavat vaatekappaleet tai asusteet.
– Teräaseet, ilotulitteet, laserpointeri tai muut vahingoittamiseen sopivat esineet tai asiat
– Järjestelmäkameroita, videokameroita, kuvaushelikoptereita tai droneja, läppäreitä tai padeja (median kuvausluvat akkreditoinnin kautta erikseen)
– Retkituolit, ellei sinulla ole fyysistä vammaa jonka vuoksi tarvitset sen mukaan. Varmista kuitenkin jakkaran tuonti etukäteen osoitteesta tapahtumat@nelonenmedia.fi.
– Omat radiopuhelimet
– Selfiekepit
– Julisteiden, flyereiden tms jako alueella tai sen välittömässä läheisyydessä
– Yleisön käsien päällä ”surffaaminen” eli crowd surfing
– Liput ja banderollit (järjestyksenvalvojilla on oikeus kieltää lippujen ja banderollien tankojen ja keppien vimeinen tapahtuma-alueelle).

Huom! Alueelle voi tuoda tilavuudeltaan max. 0,5 litran avaamattoman ja alkoholittoman tai tyhjän muovipullon. Festivaalialueella on vesipiste.

MAJOITUS

Jurassic Rockin oma leirintäalue sijaitsee festivaalialueen välittömässä läheisyydessä. Leirintäalue on vain festivaalin asiakkaille. Leirintäalueen lipun voi ostaa Tiketistä tai Lippupisteestä festivaalilippujen tapaan.

PYSÄKÖINTI

Festivaalialueella ei ole parkkipaikkoja. Alueelle tai sen välittömään läheisyyteen ei pääse omalla autolla, sillä Pursialankatu on suljettuna to 2.8. klo 18.00 – su 5.8. klo 12.00.

VALOKUVAAMINEN

Omat järjestelmäkamerat ja videokamerat ovat festivaalialueella kiellettyjä.

Festivaalialueella ja sen lähiympäristössä liikkuvat tapahtuman viralliset kuvaajat sekä videokuvaajat. Kuvia käytetään markkinoinnissa, somekanavilla sekä verkkosivuilla www.jurassicrock.fi. Myös media kuvaa festareilla.

Kun päivität kuviasi someen, muista käyttää hashtageja #jurassicrock ja #jurassicfiilis.

MAKSUVÄLINEET JA PANKKIAUTOMAATTI

Tapahtuma-alueella maksuvälineinä käyvät käteinen ja maksukortit. Suosittelemme varaamaan mukaan myös käteistä!

Lähin pankkiautomaatti sijaitsee Mikkelin Keskustassa.

MEDIA

Jurassic Rock 2018 kuvat medialle täällä, kuvaaja Niki Soukkio

Festivaalin akkreditointi on avautunut median ja musiikkialan edustajille. Pääset akkreditointiin tästä.
Tapahtuman kuvapankki- ja logopyynnöt: tapahtumat@nelonenmedia.fi. Laita viestiin otsikoksi Jurassic Rock Media.

OHEISOHJELMA

Jurassic Rockissa tapahtuu taas paljon myös lavojen ulkopuolella. Festarikävijöiden iloksi tapahtuma-alueella saattaa törmätä muun muassa seuraaviin oheisohjelmiin:

FESTARIKAMPAAMO BAHN Parturi-kampaamo on mukana Jurassic Rockissa stailaamassa festarivieraat juhlakuntoon. BAHN on paikalla perjantaina iltaan asti, joten käy laittamassa takatukka kuosiin!

JURASSIC ROCK -TIETOVISA Jurassic Rock tietovisa erottelee jyvät akanoista. Haasta vaikka kaverisi mukaan ja selvittäkää lopullisesti kuka on kaveriporukan nippelitietäjä. Tietovisa pärähtää käyntiin lauantaina klo 19:30 festivaalialueen loungessa, luvassa huikeat palkinnot!

BENJI Perinteinen festaribenji on tänäkin vuonna mukana Jurassic Rockissa. Näe festarialue uudesta vinkkelistä ja tee viikonlopusta ikimuistoinen!

SAUNABUSSI Pohjolan Matkojen saunabussi kurvaa Jurassic Rockin leirintään telttailijoiden iloksi. Saunabussissa on mahdollista käydä kuuraamassa festarien pölyt pois koko viikonlopun ajan. Saunabussi on auki perjantaina klo 18.00 – 22.00 sekä lauantaina klo 9.00 – 12.00 & 18.00 – 22.00.

TRUBADUURIT Jurassic Rock -trubaduurit  viihdyttävät festarikansaa koko viikonlopun ajan. Settilistasta löytyy varmasti ikivihreitä hittejä!

FESTARIJOOGA Viime vuonna suursuosiota nauttinut festarijooga palaa tänäkin vuonna Jurassic Rockin leirintäalueelle. Lauantaina klo 11.00 alkava jooga toivottaa kaikki leiriytyjät tervetulleeksi!

RUOKA, JUOMA JA MUUT ALUEEN PALVELUT

Festivaalialueella sijaitsee oma ruokamaailmansa kaikille sallitulla alueella. Tapahtumassa voi herkutella mm. burgereilla, Härkis Kitchenin antimilla kuin perinteisellä festarigrillilläkin.

Festivaalin anniskelualueella on useita anniskelupisteitä. Myynnissä on myös alkoholittomia tuotteita. Alkoholittomia juomia on ostettavissa myös ruokamyyntipisteistä.

Tapahtuma-alueella on myyntipisteitä, joissa myydään mm. korvatulppia, festaritykötarpeita sekä fanituotteita. Tapahtuman omat Jurassic Rock -tuotteet sekä bändien fanituotteet ovat myynnissä Backstage Rock Shopin myyntipisteessä. Alueelta löytyy myös oma Radio Rock Store.

LÖYTÖTAVARAT

Löytötavarat toimitetaan festivaaliaikana narikkaan. Löytötavarat ja narikkaan jääneet tavarat toimitetaan Mikkelin Poliisilaitokselle maanantaina 6.8.

YHTEYSTIEDOT

Mikäli et löytänyt näistä vastauksia kysymyksiisi, ota meihin yhteyttä tapahtumat@nelonenmedia.fi. Laita viestiin otsikoksi Jurassic Rock.