Jurassic koittaa jo huomenna – muista hankkia liput ja vaihtaa ne rannekkeeksi!

11. Jurassic Rock festivaali startataan aivan tuota pikaa. Festivaalin ennakkolipunmyynti on käynyt kiivaana Jurassic Kaupassa, Tiketissä sekä Lippupisteessä, ja jatkuu festivaalin porteilla.

Tarkemmat lipunmyyntiaikataulut alla:

JURASSIC KAUPPA
Jurassic Rockin oma verkkokauppa on nyt sulkeutunut. Samalla päättyy festivaalin autopaikkojen myynti ja leirintälippujen ennakkomyynti. Leirintälippuja myydään leirintäalueen portilla festivaaliaikana. HUOM! Mikäli olet ostanut ennakkoliput Jurassic Kaupasta, mutta et ole saanut vielä lippuja itsellesi, ota maksutiedot (esim. verkkopankkikuitti) ja viitenumero mukaan festivaalialueelle, selvitämme asian paikan päällä.

TIKETTI
Jurassic Rockin lipunmyynti Tiketissä jatkuu jokaisena tapahtumapäivänä niin verkossa kuin myyntipisteissä aina klo 23:59 saakka. 3 PÄIVÄN, 2 PÄIVÄN ja PERJANTAIN lippuja voi siis ostaa perjantaina klo 23:59 asti, LAUANTAIN lippuja lauantaina klo 23:59 asti ja SUNNUNTAIN lippuja sunnuntaina klo 17.00 asti.

LIPPUPISTE
Lippupisteen verkkomyynti 3 PÄIVÄ, 2 PÄIVÄN ja PERJANTAIN mobiililipuista päättyy tänään torstaina klo 23:59. LAUANTAIN Mobiililippujen myynti päättyy perjantaina klo 23:59. SUNNUNTAIN mobiililippujen myynti päättyy lauantaina klo 23:59.

Lippupisteen paperisia pääsylippuja on mahdollista ostaa Lippupisteen myyntipisteistä kaikkina tapahtumapäivinä koko päivän ajan.

OVIMYYNTI JA RANNEKKEENVAIHTO
Festivaalialueen porteilla myydään jokaisena tapahtumapäivänä kyseisen päivän sekä myös seuraavien päivien lippuja. Myynnissä on myös VIP-liput. Lipunmyynti avautuu perjantaina klo 15.30, lauantaina klo 12.30 ja sunnuntaina klo 12.00. Kaikki festivaaliliput vaihdetaan rannekkeiksi tapahtuma-aikoina. Rannekkeenvaihto on avoinna kuten lipunmyynti.

HINNASTO:
3 PV 95 euroa
2 PV 85 euroa
PE/LA 65 euroa
SU 32 euroa
VIP 3 PV 189 euroa
VIP 2 PV 165 euroa
VIP PE/VIP LA 99 euroa
VIP SU 75 euroa

ENNAKKORANNEKKEENVAIHTO
Rannekkeet on mahdollista vaihtaa myös ennakkoon tänään torstaina Mikkelin torilla. Torilla ollaan klo 16.00 – 20.00!

LEIRINTÄALUE
Jurassic Rockin leirintäalue avautuu perjantaina klo 13.00 ja se on auki sunnuntaihin klo 12.00 asti. Leirintäalueella majoittuminen maksaa 30 euroa/henkilö + telttapantti 20 euroa/teltta. Tonttipantti palautetaan sunnuntaina, mikäli paikka jolle teltta on pystytetty, on siisti ja tyhjä. Leirintäalueen lipunmyynti avautuu perjantaina klo 13.00.