Jurassic Piknik

JUHA TAPIO JA MIKKO KUUSTONEN JURASSIC PIKNIKIN ESIINTYJIKSI

Viime vuonna suuren suosion saavuttanut Jurassic Piknik palaa tänäkin vuonna Kenkäveronniemeen. Sunnuntain leppoisan ja hyväntuulisen Piknikin tähtiesiintyjiksi ovat varmistuneet folk popin unelmavävy Juha Tapio sekä kunnioitettavan, lähes nelikymmenvuotisen uran Suomen musiikkikentällä tehnyt Mikko Kuustonen. Festivaalipäivä on nimensä mukaisesti piknik-hengessä toteutettava tapahtuma, jonne musiikinystävien on mahdollista saapua omien eväskorien, vilttien ja retkituolien kanssa. Koko perheen Piknikissä palvelee myös lapsiparkki, jossa muksuille on luvassa kasvomaalausta ja muuta erityisohjelmaa. Alle 10-vuotiaat pääsevät tapahtumaan maksutta lipun ostaneen huoltajan seurassa.

Jo 70-luvun lopulla ensimmäisen sooloalbuminsa julkaisseesta Mikko Kuustosesta on noussut pitkän uransa siivittämänä kulttuurialan multitalentti. Televisio- ja radiotyöskentelynsä lisäksi hän on jatkanut säännöllisesti myös musiikin parissa, mistä todisteena tänä vuonna julkaistu 12. studiolevy Agricolankatu 11. Kotimaamme rakastetuimpiin viihdetaiteilijoihin kuuluva Kuustonen on mitä täydellisintä piknik-seuraa positiivisen latauksensa ja hulvattomien välispiikkiensä ansiosta.

Kuten kollegansa, myös Juha Tapio on julkaissut pop- ja folk- vaikutteisen ulosantinsa lisäksi hengellistä gospelmusiikkia. Verrattain vikkelää julkaisutahtia ylläpitävä tuusulalainen vastasi viime vuonna radiokanavien soitetuimmasta kappaleesta Jotain niin oikeaa, joka oli singlelohkaisu menestysalbumilta Sinun vuorosi loistaa (2016). Suorastaan suloisesti tunnelmoiva ja aina toivotun vieraan viittaa kantava Juha pääsee toteamaan Piknik-yleisön vastaanottavaisuuden tänä vuonna Kenkäverossa.

JURASSIC PIKNIK – AIKATAULU

13.00    Portit auki

14.00    Mikko Kuustonen

16.00    Juha Tapio

18.00    Alue kiinni

 

PIKNIK-LIPUT

Myyntipaikat: Tiketti, Lippupiste ja Jurassic kauppa

Jurassic Piknik (su. 6.8.)   31,50e/kpl

Jurassic Piknik VIP-lippu 75 euroa/kpl:
– sisältää pääsyn tapahtumaan, buffetruokailun Kenkäveron pappilaravintolassa tapahtumapäivänä, vip-passin sekä pääsyn vip-alueelle.


3 päivän Jurassic Rock -lippu (pe 4.8. – su. 6.8.)    89e/kpl

3 päivän Jurassic Rock -VIP-lippu 189 euroa /kpl

– sisältää pääsyn festivaalille ja piknikille, buffetruokailun Kenkäveron pappilaravintolassa jokaisena kolmena päivänä, vip-passin sekä pääsyn vip-alueelle.

HUOM!

Muistathan, että Jurassic Rock -festivaalin aikana Kenkäveroon ei pääse liikkumaan autolla. Kulku Piknikille tapahtuu vain keskustan suunnasta.

Tapahtumaan ei saa tuoda omia alkoholijuomia, mutta tapahtuman anniskelualue palvelee asiakkaita. Tarjolla on perinteisten hanatuotteiden lisäksi mm. kuohuviiniä.