Jurassic Rockin oheisohjelmassa mm. Festarikampaamo, tietovisa sekä saunabussi!

Jurassic Rockissa esiintymisten välissä on mahdollista viettää aikaa mm. keskelle aluetta nousevasssa Jurassic Loungessa. Loungessa on paikalla perjantaina BAHN Parturi-kampaamo, joka stailaa festariletit juhlakuntoon. Loungessa visaillaan myös Jurassic -tietovisassa pitkin viikonloppua. Tapahtuma-alueella kiertää myös Jurassic Rock trubaduurit, jotka viihdyttävät festarikansaa koko viikonlopun ajan.

 

Jurassic Rockin leirintäalueella vieraile Pohjolan Matkojen saunabussi. Saunabussi on avoinna perjantaina klo 18:00-22:00 sekä lauantaina 9.00-12.00 sekä 18.00-22.00. Sauna on maksuton. Leirintäalueen lauantai-aamussa hellitään Festariasiakkaita Jurassic Rock joogalla klo 11:00 alkaen.

 

Kenkäveron kartano hellii Jurassic Rockin asiakkaita Festariaamiaisella lauantaina ja sunnuntaina klo 9:00-11.00. Buffet maksaa 9 euroa/henkilö, ja sisältää mm. munakokkelia, lähiruokamakkaroita, puuroa, leikkeleitä, juustoa, vihanneksia, tuoretta leipää, kahvia ja teetä sekä mehua. Asiakkaiden käytössä ovat myös vesiwc:t ja puhelintenlatauspisteet. Kenkäveron kartanossa on A-oikeudet.