JURASSIC ROCKIN OHJELMA ON VALMIS ­ AIKATAULUT JULKI JA LEIRINTÄLIPUT MYYNTIIN

Jurassic Rockin ohjelma on nyt valmis. Festivaalin viimeiset kiinnitykset ovat juuri uuden 101 tapaa olla vapaa -albuminsa julkaissut Maj Karma, kotimainen punkpioneeri Anal Thunder sekä jyväskyläläinen trash metal -yhtye Lost Society. Maj Karma tulee esiintymään tapahtumassa perjantaina Anal Thunderin ja Lost Societyyn täydentäessä lauantaita. Koko päiväkohtainen ohjelma ja aikataulu on nähtävissä täällä.

 

Aikataulujulkaisujen ja viimeisten artistijulkaisujen myötä tapahtuman leirintäliput tulevat myyntiin Tikettiin ja Lippupisteeseen. Myyntiin tulee myös rajallinen määrä sähköttömiä aikatauluja. Leirintäalue on avoinna perjantaista sunnuntaihin, ja elää koko ajan omaa elämäänsä mahtavine oheisohjelmineen. Luvassa on mm. viimevuonna suuren suosion saanut aamujooga, leiriytyjien kestosuosikki vesisota, bodypaintingia, karaoke, musavisa, ilmakitaran Jurassicin mestaruustaisto sekä nippu paikallisia esiintyjiä. Leirinnän tarkempi aikataulu- ja ohjelma täydentyy kesän mittaan. Lisätiedot leirintäalueesta täällä.

 

Festivaalin VIP-menu on myös julkaistu. Tänä vuonna VIP-asiakkaat voivat herkutella Kenkäveron kartanosa mm. muikuilla, pitkään kypsennettyllä viljaporsaalla sekä Härkiksellä ja Nyhtökauralla. Koko Viikonlopun menu katsottavissa täällä.

 

Jurassic Rock järjestetään Mikkelissä tänä vuonna 3.-4.8.2018.

Jurassic Rockin päiväkohtainen esiintyjälista on:
PE: Raised Fist, Turbonegro, Von Hertzen Brothers, Apulanta, Maj Karma, Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus, Klamydia, Huora
LA: Vince Neil, Stam1na, Mokoma, Sonata Arctica, S-Tool, Lost Society, Anal Thunder, Lasten Hautausmaa