LEIRINTÄALUEEN OHEISOHJELMA

Viime kesänä Jurassic Rockin leirintäalueelle pystytetty ohjelmateltta saapuu ilahduttamaan leiriytyjiä tänäkin vuonna. Teltassa ja sen lähiympäristössä on mahdollista harrastaa päätöntä bailaamista, rauhoittua rokkihommien keskellä sekä hassutella hulvattomien tempausten tahdittamana. Ohjelmiston kaikenkarvaiset esimaistiaiset ovat tässä:

Vesisota

Leirinnässä vallitsee lauantaina tulvavaara, eikä tuolloin ole missään tapauksessa kyse sadekelistä. Tällaiseen vedenpaisumukseen kun voi olla vain yksi syy – suuri vesisota! Vesisodan säännöt ovat yksinkertaiset: 1) pidä paitasi mahdollisimman kuivana 2) älä säästele vettä ja 3) älä anna armoa. Haasta kaverit matkaan, sillä nyt jos koskaan on aika kostaa aikaisemmat källit korkojen kanssa!

Huom! Omat vettä – vain ja ainoastaan vettä – suihkuttavat aseet ovat sallittuja, kunhan käytät niitä oikeaoppisesti. Vesipyssyllä ei osuman jälkeen siis runtata kaverin leukaluuta sijoiltaan.

 

Vesiliuku

Jurassic Rockin ikioma Slip’n’slide -elämys saapuu heittämään niin sanotusti lisää vettä myllyyn! Kenkäveron kumpuilevaa niittyä pitkin rakennettu vesiliukumäki koostuu nousu-, lasku- ja varsinkin menovedestä. Vesiliu’un hauskuus perustuu hulppeaan vauhtiin, kömpelöksi vesidinoksi muuntautumiseen tai siihen, että simmarisi jäävät matkan varrelle. Varovaisuutta!

Huom! Ensiapu ja järjestyksenvalvonta seuraavat mäenlaskua silmä kovana. Ettei vaan satu mitään.

 

Öljypaini

Mitä saadaan kun laitetaan vastakkain kaksi ihmistä ja rutkasti liukastetta? Nyt otetaan herrasväestä todella mittaa, sillä Jurassic Rockissa järjestetään sen festivaalihistorian ensimmäinen öljypainiturnaus! Kaikki asennot ovat sallittuja, kunhan kitkaa on mahdollisimman vähän ja painiote pysyy liukkaana. Öljypainiturnauksen voittaja palkitaan asianmukaisesti luist… loistavalla palkinnolla. Tarkemmat tiedot painiin ilmoittautumisesta julkaistaan myöhemmin.

Huom! Omien auringonkukka-, sinapinsiemen-, moottori- tai muiden öljyjen käyttäminen turnauksessa on kiellettyä. Kotona painiskelu on eri asia.

 

Aamujooga

Voiko ihanammin päivä enää alkaa? Onko ihanampaa aamua kuin tää? Ainakin Jurassicin lauantai-aamu starttaa pirteästi käyntiin Mikkelin Joogastudion ohjaamalla joogatunnilla. Herätä kroppasi uuteen festaripäivään nurmikolla tai ota oma retkipatjasi mukaan alustaksi. Takaamme, että joogan jälkeen olet liikkeellä tuorein raajoin (tai täysin ilman niitä) jatkamassa ihanaa festivaalipäivää.

Huom! Jooga auttaa esimerkiksi festivaaliaamuna syystä tai toisesta ilmaantuneeseen huonoon oloon. Huonon olon oireita voivat olla esimerkiksi päänsärky, vatsavaivat, oksentelu tai niin kutsuttu hyljeväsymys. Kokeile joogaa – ei olo siitä ainakaan pahene.

 

Tietovisa

Haluatko miljonääriksi? Hyvä, niin me kaikki. Valitettavasti tällä musiikkipainotteisella tietokilpailulla ei ole mitään tekemistä miljoonien kanssa, mutta voittajat palkitaan silti avokätisesti. Tunnista biisit kappalenäytteistä ja laita aivonystyräsi töihin muistipalapelien kokoamiseksi!

Huom! Myöskään klassisia 50-50-, kilauta kaverille tai kysy yleisöltä -oljenkorsia ei ole valitettavasti käytössä. Tuomarin lahjonta tai googlettaminen ovat niin ikään poissuljettuja keinoja.

 

Elävää musiikkia

Mitäpä olisi festarileirintä ilman elävää musiikkia? Jurassicin ohjelmateltan lavalla esiintyvät tulevaisuuden suurnimet, oman elämänsä kitarasankarit ja muut hieman pienemmät orkesterit. Jep jep, bileet ovat siis jatkuvasti pystyssä!

Huom! Jos sinulla tai kaverillasi on mielestänne mainio bändi ja haluatte Jurassicin leirintään keikalle, ota yhteys konsta@jurassicrock.fi. Otamme huomioon räppärit, rokkarit, hipit ja punkkarit – kaikki musa hyvä musa!

 

Juralympialaiset 2017

Öljypainin, vesisodan ja tietovisan lisäksi kanssaleiriytyjästä voi ottaa niskalenkin myös Jurassic Rockin omissa olympialaisissa! Festariolympialaiset kisataan epätavallisissa, vielä julkaisemattomissa ja täysin hullunkurisissa lajeissa. Kerää ennakkoluuloton, rämäpäinen festarijengi kasaan, nappaa leirintäliput takataskuun ja näpsäise joukkueestasi kuva tai video someen! Tägää kuva #juralympialaiset ja pääset esikarsintaan kohti Jurassic Olympialaisia – eli Juralympialaisia!

Huom! Korostettakoon, että Juralympialaisissa ei kilpailla esimerkiksi taekwondossa, mäkihypyssä, alppihiihdossa, rugbyssa, soudussa, rattikelkkailussa tai kuviokellunnassa. Ollaanhan sentään jurakaudella.  

 

Bingo

Kokeneemmille, ikäkriiseileville festivaaliveteraaneille on tarjolla klassinen perjantai-illan bingo. Bingo on hauskaa ja ennalta täysin arvaamatonta ajanvietettä, jossa taitavimmat häviävät ja onnekkaimmat juhlivat. Palkintona lonkkavikaisille osallistujille on kahvipakettia ja sen sellaista. Tukisukkahousut kattoon, papiljotit päähän ja rollaattori parkkiin teltan ulkopuolelle. J niin kuin Jurassic 17!

Huom! Väärästä bingo-huudosta armoton tuomaristomme palkitsee salaisella sakkorangaistuksella. Ne kuulolaitteet siis korville, eiköstä juu.

 

Leirintäalueohjelman aikataulu:

PERJANTAI

13:00 – leirintä aukeaa, SAY DJ’s

16:00 – Midnight Signs

18:00 – Tietovisa

19:00 – Bingo

21:00 – Herra Viiksi

23:00 – In Your Dreams

 + SAY DJ’s —>

 

LAUANTAI

10:00 – SAY DJ’S: Krapuladisko

11:00 – Jooga, vesisota

12:00 – Juraolympialaiset (n. 2h)

14:00 – Karaoke (n. 2h)

18:00 – Bingo

20:00 – Midnight Signs

21:00 – JPTH & Spittari

22:00 – Sawox

00:00 – Toge Rosonen

+ SAY DJ’s ——>

 

(Huom! Muutokset mahdollisia)

 

TV-shopia lainataksemme: eikä tässä vielä kaikki! Lisää leirintäohjelmistoa julkaistaan tiiviisti kesän mittaan verkkosivuillamme ja sosiaalisessa mediassa. Telttailusta Kenkäveron idyllisellä leirintäalueella tulee takuuvarmasti elämys, jonka muistat koko loppuelämäsi. Mikäli hallustasi ei vielä löydy Jurassic Rockin leirintälippua, poimi se ostoskoriisi lippukaupastamme. Meitä on jo monta!

Jurassic Rock -tiimi ottaa luonnollisesti vastaan myös muita ohjelmaehdotuksia. Onko sinulla mielessäsi maailmanhistorian siistein visio siitä, miten leirintäalueen juhlakansa voisi boostata festarifiilistään? Kerro se meille – varastamme ideasi! Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@jurassicrock.fi.