MAJOITUS

JURASSICIN LEIRINTÄALUE

 Kenkäveronniemen leirintäalue palvelee festivaalin asiakkaita niin majoitus- kuin viihtymistarkoituksessakin. Tälle sivustolle päivitämme aina ajantasaisen infon koskien leirintää. Info päivittyy pitkin kevättä ja kesää, joten muista tsekata ajankohtaisimmat uutiset sosiaalisesta mediasta ja nettisivuiltamme.

Tiedot leirintäalueen upeasta oheisohjelmasta löytyvät TÄÄLTÄ

YLEISTÄ

Jurassic Rockin leirintä sijaitsee festivaalialueen välittömässä läheisyydessä Kenkäveronniemellä. Leirintäalue on tarkoitettu vain ja ainoastaan festivaalin asiakkaille, eli jokainen leirintäalueelle pyrkivä tarvitsee sekä festivaalirannekkeen että leirintärannekkeen. Teltan pystyttäjät tarvitsevat myös tonttipantin. Mikäli haluat autosi parkkiin, tulee rakkaalle kiesille ostaa niin ikään oma tiketti.

Leirinnän ennakkoliput ovat myynnissä vain Jurassic Kaupassa. Ennakkomyynti päättyy 2.8, jatkuen tämän jälkeen portilla festivaalin startattua. Leirintälippu vaihdetaan rannekkeeksi, ja se on henkilökohtainen. Leirinnän ikäraja on 16 vuotta.

Leirintäalueen portit raottuvat perjantaina 4.8. klo 13:00 ja sulkeutuvat sunnuntaina 6.8. klo 12:00. Leirintään EI saa tuoda retkikeittimiä, trangioita, omia grillejä, sohvia tai muita huonekaluja, lemmikkieläimiä, lasipulloja tai purkkeja, laserosoittimia, omia radiopuhelimia tai järjestyksenvalvojaliivejä muistuttavia vaatekappaleita.

TONTTIPANTTI

Jurassic Rockissa on käytössä tonttipantti, joka on todistetusti jo kolmena vuonna vähentänyt huomattavasti roskaamista ja tehnyt leirintäalueesta siistin meille kaikille.

Jokainen telttailija maksaa leirintärannekkeen lisäksi 20 euron tonttipantin. Pantin saa takaisin sunnuntaina lähdön yhteydessä, kun oma tontti (eli se piste, johon olet telttasi pystyttänyt) on siistitty ja tavarat telttaa myöten viety kotiin tai lahjoitettu eteenpäin kierrätykseen. Kierrätys tehdään tänäkin vuonna yhteistyössä Hope ry:n kanssa.

Tonttipanttien lunastusta sekä leirintäalueen kierrätystä valvovat omat Ekosauruksemme, jotka jakavat roskapusseja festivaaliaikana sekä opastavat kaikessa leirintäalueeseen liittyvässä toiminnassa.

AUTOLLA LEIRINTÄÄN

Jurassic Rockin leirintään myydään 50 autopaikkaa. Autopaikan voi ostaa vain leirintäalueella majoittuva seurue. Auton voi ajaa leirintäalueelle vain perjantaina, ja sillä pääsee ulos vain sunnuntaina. Autopaikkalipun lisäksi jokainen kyydissä oleva tarvitsee oman festivaalilipun, leirintälipun sekä tonttipantin.

HUOM! Autopaikat on tarkoitettu vain henkilöautoille, pakettiautoille sekä pienille asuntoautoille (massa max. 3500 kg). Mikäli olet suunnittelemassa saapuvasi isommalla yhdistelmäajoneuvolla tai matkailuautolla, ota yhteyttä osoitteeseen info@jurassicrock.fi.

HINNASTO

LEIRINTÄRANNEKE 30€

Sisältää:

  • Pääsyn leirintään
  • Luvan mennä nukkumaan kaverin telttaan. Suosittelemme myös ilmoittamaan kaverillesi kyseisestä aikomuksesta. Taivasalla nukkuminen on paitsi kiellettyä, myös varma keino vilustua.
  • Mikäli tuot oman teltan, on sinun ostettava myös tonttipantti!

 

TONTTIPANTTI 20 €

Sisältää:

  • Luvan pystyttää teltan leirintäalueelle
  • Tonttipantin takaisinlunastuksen lähtiessäsi mikäli oma leirintäpaikka on siistissä kunnossa.

 

AUTOPAIKKA 60 € 

Sisältää:

  • Parkkipaikan autolle. Huomioithan, että autopaikka on sähkötön.

Tarvitset autopaikan lisäksi sekä leirintärannekkeen että tonttipantin. Muistathan myös, että auton voi ajaa leirintään vain perjantaina ja pois vain sunnuntaina.