MAJOITUS

JURASSICIN LEIRINTÄALUE

Kenkäveronniemen leirintäalue palvelee festivaalin asiakkaita niin majoitus- kuin viihtymistarkoituksessakin. Leirintäalueelta löytyy festariwc:t, suihkukontit, grillauspaikka, leirintäalueen vastaanotto sekä oheisohjelmaa.

YLEISTÄ

Jurassic Rockin leirintä sijaitsee festivaalialueen välittömässä läheisyydessä Kenkäveronniemellä. Leirintäalue on tarkoitettu vain ja ainoastaan festivaalin asiakkaille, eli jokainen leirintäalueelle pyrkivä tarvitsee sekä festivaalirannekkeen että leirintärannekkeen. Teltan pystyttäjät tarvitsevat myös tonttipantin. Mikäli haluat autosi parkkiin, tulee rakkaalle kiesille ostaa niin ikään oma tiketti.

Leirinnän ennakkoliput sekä autopaikat ovat myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä. Edellisiltä vuosilta tuttu Jurassic Kauppa ei ole tänä vuonna käytössä. Leirintälippu vaihdetaan rannekkeeksi, ja se on henkilökohtainen. Leirinnän ikäraja on 16 vuotta.

Leirintäalueen portit raottuvat perjantaina 3.8. klo 13:00 ja sulkeutuvat sunnuntaina 5.8. klo 12:00. Leirintään EI saa tuoda retkikeittimiä, trangioita, omia grillejä, sohvia tai muita huonekaluja, lemmikkieläimiä, lasipulloja tai purkkeja, laserosoittimia, omia radiopuhelimia tai järjestyksenvalvojaliivejä muistuttavia vaatekappaleita.

HUOM! Jokaisella leiriytyjällä tulee olla voimassa oleva pääsylippu.

2 päivän lipulla voi majoittua pe klo 13 – su klo 12.
Lauantain lipulla voi majoittua la klo 12 – su klo 12.

TONTTIPANTTI

Jurassic Rockissa on käytössä tonttipantti, joka on todistetusti jo useana vuonna vähentänyt huomattavasti roskaamista ja tehnyt leirintäalueesta siistin meille kaikille.

Jokainen telttailija maksaa leirintärannekkeen lisäksi 20 euron tonttipantin. Pantin saa takaisin sunnuntaina lähdön yhteydessä, kun oma tontti (eli se piste, johon olet telttasi pystyttänyt) on siistitty ja tavarat telttaa myöten viety kotiin tai lahjoitettu eteenpäin kierrätykseen.

Tonttipanttien lunastusta sekä leirintäalueen kierrätystä valvovat omat Ekosauruksemme, jotka jakavat roskapusseja festivaaliaikana sekä opastavat kaikessa leirintäalueeseen liittyvässä toiminnassa.

AUTOLLA LEIRINTÄÄN

AUTOPAIKAT ON LOPPUUNMYYTY!

Jurassic Rockin leirintään myydään 30 autopaikkaa. Autopaikan voi ostaa vain leirintäalueella majoittuva seurue. Auton voi ajaa leirintäalueelle vain perjantaina, ja sillä pääsee ulos vain sunnuntaina. Autopaikkalipun lisäksi jokainen kyydissä oleva tarvitsee oman festivaalilipun, leirintälipun sekä tonttipantin.

Autolla tulee saapua perjantaina klo 17.00 mennessä, ja sillä pääsee sieltä pois vasta sunnuntaina klo 10 alkaen. Autoa ei voi tänä aikana siirtää. Telttaa ei saa aivan auton viereen, mutta lähiympäristöön kuitenkin.

HUOM! Autopaikat on tarkoitettu vain henkilöautoille, pakettiautoille sekä pienille asuntoautoille (massa max. 3500 kg). Mikäli olet suunnittelemassa saapuvasi isommalla yhdistelmäajoneuvolla tai matkailuautolla, ota yhteyttä osoitteeseen info@jurassicrock.fi.

HINNASTO

LEIRINTÄRANNEKE 30€

Sisältää:

  • Pääsyn leirintään
  • Luvan mennä nukkumaan kaverin telttaan. Suosittelemme myös ilmoittamaan kaverillesi kyseisestä aikomuksesta. Taivasalla nukkuminen on paitsi kiellettyä, myös varma keino vilustua.
  • Mikäli tuot oman teltan, on sinun ostettava myös tonttipantti!

 

TONTTIPANTTI 20 €

Sisältää:

  • Luvan pystyttää teltan leirintäalueelle
  • Tonttipantin takaisinlunastuksen lähtiessäsi mikäli oma leirintäpaikka on siistissä kunnossa.

 

AUTOPAIKKA 60 € 

Sisältää:

  • Parkkipaikan autolle. Huomioithan, että autopaikka on sähkötön.

Tarvitset autopaikan lisäksi sekä leirintärannekkeen että tonttipantin. Muistathan myös, että auton voi ajaa leirintään vain perjantaina ja pois vain sunnuntaina.