Osta lippuja!

Kuva: Sami Perälä
Kuva: Sami Perälä

Liput myynnissä Lippupisteessä ja  Tiketissä. Lipunmyynti Jurassic kaupassa on sulkeutunut.

lippu_lippupiste   lippu_tiketti   

Huom! Lippujen hinnat Tiketissä ja Lippupisteessä sisältävät palvelumaksut. Jurassic Kaupan normaaleissa pääsylipuissa ei ole palvelumaksua.

 

LIPPUTYYPIT


3 PÄIVÄÄ PE-SU
Tiketti & Lippupiste 89 euroa
Jurassic Kauppa 85 euroa
Portti 95 euroa

Sisältää sisäänpääsyn festivaalialueelle perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina. Lippu vaihdetaan portilla rannekkeeseen.


2 PÄIVÄÄ PE-LA
Tiketti ja Lippupiste 79 euroa
Jurassic Kauppa 75 euroa
Portti 85 euroa

Sisältää sisäänpääsyn festivaalialueelle perjantaina ja lauantaina. Lippu vaihdetaan portilla rannekkeeseen.

PERJANTAI
Tiketti ja Lippupiste 54 euroa
Jurassic Kauppa 52 euroa
Portti 65 euroa

Sisältää sisäänpääsyn festivaalialueelle perjantaina. Lippu vaihdetaan portilla rannekkeeseen.

LAUANTAI
Tiketti ja Lippupiste 54 euroa
Jurassic Kauppa 52 euroa
Portti 65 euroa

Sisältää sisäänpääsyn festivaalialueelle lauantaina. Lippu vaihdetaan portilla rannekkeeseen.

SUNNUNTAI
Tiketti ja Lippupiste 31,50 euroa
Jurassic Kauppa 29 euroa
Portti 32 euroa

Sisältää sisäänpääsyn festivaalialueelle sunnuntaina.

 
VIP 3 PÄIVÄÄ PE-SU 189 euroa

Sisältää sisäänpääsyn festivaalialueelle ja VIP-alueelle perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina. VIP-lippu vaihdetaan portilla kaulanauhalliseen passiin. Passin etuihin kuuluu buffetruokailu Kenkäveron Pappilaravintolassa molempina festivaalipäivinä sekä sunnuntain Piknik-päivänä. VIP-alueella asiakasta palvelevat omat ravintolatiskit ja käytössä ovat myös VIP-asiakkaiden omat wc-tilat.

VIP 2 PÄIVÄÄ PE-LA 165 euroa

Sisältää sisäänpääsyn festivaalialueelle ja VIP-alueelle perjantaina ja lauantaina. VIP-lippu vaihdetaan portilla kaulanauhalliseen passiin. Passin etuihin kuuluu buffetruokailu Kenkäveron Pappilaravintolassa molempina festivaalipäivinä. VIP-alueella asiakasta palvelevat omat ravintolatiskit ja käytössä ovat myös VIP-asiakkaiden omat wc-tilat.

VIP PERJANTAI 99 euroa

Sisältää sisäänpääsyn festivaalialueelle ja VIP-alueelle perjantaina. VIP-lippu vaihdetaan portilla kaulanauhalliseen passiin. Passin etuihin kuuluu buffetruokailu Kenkäveron Pappilaravintolassa perjantaina. VIP-alueella asiakasta palvelevat omat ravintolatiskit ja käytössä ovat myös VIP-asiakkaiden omat wc-tilat.

 VIP LAUANTAI 99 euroa

Sisältää sisäänpääsyn festivaalialueelle ja VIP-alueelle lauantaina. VIP-lippu vaihdetaan portilla kaulanauhalliseen passiin. Passin etuihin kuuluu buffetruokailu Kenkäveron Pappilaravintolassa lauantaina. VIP-alueella asiakasta palvelevat omat ravintolatiskit ja käytössä ovat myös VIP-asiakkaiden omat wc-tilat.

 VIP SUNNUNTAI 75 euroa

Sisältää sisäänpääsyn festivaalialueelle ja VIP-alueelle sunnuntaina. VIP-lippu vaihdetaan portilla kaulanauhalliseen passiin. Passin etuihin kuuluu buffetruokailu Kenkäveron Pappilaravintolassa sunnuntaina. VIP-alueella asiakasta palvelevat omat ravintolatiskit ja käytössä ovat myös VIP-asiakkaiden omat wc-tilat.

Kenkäveron herkullista VIP-menua pääset ihailemaan täältä.

MUUTA LIPPUIHIN LIITTYVÄÄ INFOA:

  • Festivaalin suositusikäraja on 14 vuotta. Sitä nuorempien toivomme saapuvan paikalle vain huoltajan kanssa. Alle 10-vuotiaat pääsevät festivaalirannekkeellisen huoltajan kanssa tutustumaan tapahtumaan maksutta.
  • Avustaja pääsee avustettavan kanssa tapahtumaan samalla lipulla. HUOM! Mikäli olet ostamassa VIP-lippua ja tarvitset avustajaa, ota yhteyttä osoitteeseen info@jurassicrock.fi ennen ostopäätöstä.
  • Kulttuurisetelit käyvät Tiketin myyntipisteissä. Katso lisätietoa kulttuuriseteleistä osoitteesta https://www.tiketti.fi/info/kulttuurisetelit
  • Mikäli haluat ostaa kerralla suuremman määrän lippuja työporukallesi, yrityksesi asiakkaille tai muulle vastaavalle organisaatiolle, ota yhteyttä osoitteeseen liput@jurassicrock.fi.
  • Tiketissä ja Lippupisteessä lipujen hinnat sisältävät lippukauppojen palvelumaksut.