TALKOOHAKU

Jurassic Rockin talkoohaku on auki! Tästä pääset hakemukseen, mikäli sinua kiinnostaa työskentely monipuolisessa työympäristössä. Paikkoja on auki niin esimerkiksi reippaille asiakaspalvelijoille, siivoajille, keittiövirtuooseille ja monille muille tekijöille.

Vuosittain meillä työskentelee satoja talkoolaisia ynnä muita persoonia. Vapaaehtoisesti. Talkootyöstä ei makseta palkkaa rahallisessa muodossa, mutta kokemus, se on sitäkin suurempi.

TYÖPISTEET

Talkootyötä tehdään mm. seuraavissa työtehtävissä

  • Turvallisuuspuolella järjestyksenvalvojana ja liikenteenohjaajana (K-18)
  • Asiakaspalvelussa vaikkapa leirintäoppaana, narikassa, lipunmyyjänä ja infopisteessä
  •  Siivouspuolella niin festarisiivoajana kuin kierrätysoppaana
  •  Ravintolapuolella leirintäkiskalla ja festivaalicateringissa
  • Rakennus- ja purkutöiss ennen ja jälkeen festivaalin (K-18).
    HUOM! Raksahommissa sinulla tulee olla joko yöpaikka omasta takaa tai sitten olet paikkakuntalainen – emme valitettavasti voi tarjota majoitusta rakennusviikolle.

Lisäksi meiltä löytyy kaikenlaista sekalaista tekemistä, eli jos olet vapaa ehdotuksille ja sinulla on erityistaitoja, kirjaa ne hakemukseesi – dinotoimiston väki sitten pähkäilee sinulle sopivan työpesti.

MILLOIN?

Työt tehdään raksa- ja purkuhommia lukuun ottamatta festivaaliaikana. Pääasiassa päivällä sekä illalla, mutta yövuoroja pääsee halutessaan tekemään. Talkootyömäärä on maksimissaan 14 tuntia per talkoolainen koko festivaalin aikana, ja sen voi jakaa yhdelle, kahdelle tai jopa kolmelle päivälle. Eli jos kiinnostaa nauttia enemmän festivaalista ja bändeistä, kannattaa varata vuoro sunnuntain Piknik –konserttiin.
Kirjaa sinulle sopivat päivät hakemukseen!

Työvuorot sovitaan aina ennen festivaalia oman esimiehen eli Vastaavan kanssa yhdessä. Tulet töihin sitten kun hän niin sanoo.

VAATIMUKSET

Ehdoton alaikäraja on 15 vuotta. Osa hommista sopii vain yli 18-vuotiaille, mutta sitä nuorempien on mahdollista huoltajan luvalla osallistua talkoisiin.

Toivomme jokaiselta hakijalta pitkää pinnaa ja huumorintajua, positiivista asennetta, luotettavuutta sekä halua työskennellä Jurassic Rockin eteen. Niin ja aina on hyötyä jos sinulla on ajokortti, jv-kortti, tieturvakortti tai vaikkapa hygieniapassi. Kerro niistä hakemuksessasi!

Talkoolainen ei saa missään nimessä esiintyä alueella päihtyneenä!

NO MITÄS MIE SAAN?

Talkootyöstä ei makseta palkkaa, mutta huolta me sinusta pidetään. Jokainen talkoolainen saa Staff-rannekkeen, jolla pääsee kulkemaan festivaalialueella niin työaikana kuin vapaahetkenään, Jurassic Rock Crew –t-paidan, ruokaa ynnä nesteytystä työpäivän aikana sekä majoituksen työpäivän jälkeiseksi yöksi, mikäli tulee Mikkelin ulkopuolelta.

MUUTA?

  • Emme voi luvata talkoopaikkaa kaikille hakijoille, emmekä varsinkaan kaikille alle 18-vuotiaille halukkailla.
  • Talkoolaiset, jotka ovat valmiita työskentelemään vähintään kahtena päivänä, ovat etusijalla pestejä valittaessa.
  •  Ensimmäinen hakuvaihtoehtosi ei välttämättä toteudu, vaan dinotoimiston väki katselee hakemuksien perusteella jokaiselle sopivan työpisteen

Lisätietoja talkoolaisuudesta saa osoitteesta talkoo@jurassicrock.fi.

HAKEMINEN?

Hakeminen tapahtuu alla olevalla lomakkeella. Lue kysymykset huolella, ja vastaa niihin rehellisesti ja tarkasti.
Vastaanotetusta hakemuksesta tulee dinotoimistolta kuittaus sähköpostiisi, ja viimeistään juhannuksen tienoilla alamme kertoa valituille vapaaehtoisille lisätietoa talkootyöpesteistään.
Mikäli kuittausta tai muuta informaatiota ei ala kuulua, kannattaa tarkistaa esimerkiksi roskapostisi ja se, että oletko kirjoittanut hakemukseesi oikean sähköpostiosoitteen.

HUOM! Haethan töihin vasta kun olet varma osallistumisestasi, sillä on nihkeää sekä meitä että muita talkoolaishalukkaita kohtaan se, että haet, sinut valitaan ja joudut perumaan työsi. Jos näin käy, ota välittömästi yhteys meihin osoitteeseen talkoo@jurassicrock.fi.

Ja sitten vaan hakemaan! TERVETULOA JURASSIC ROCKIIN!